Nieoficjalne Mistrzostwa Warszawy
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Nieoficjalne Mistrzostwa Warszawy
Jak rozumiem kolor zielony w zgłoszeniach oznacza poprawną rozpiskie. Ale co w takim razie oznacza literka "R" na końcu i dlaczego przy moim nazwisku jej nie ma?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
podchodzi sedzia do ciebie. Patrzy na armie i daje ci punktyKalesoner pisze:To jeszcze jedno pytanko.
Jak będzie wyglądała ocena malowania?
jeszcze nie wiadomo... wolalbym nie robic jakis sztywnych ram, ze 3 kolory to 2 punkty a 4 kolory na figsie to 3.. armia bedzie oceniona w zaleznosci od pomalowania po prostuZa co ile pkt?

Shino to jeszcze jedno pytanko. 
Z tego co widzę to wywaliliście to z głosowania do uściśleń. Chciałbym wiedzieć jak będziesz sędziował przy takim pytaniu na turnieju, bo to ważne dosyć może być dla mojej rozpy:
Czy jeśli do oddziału wayów dołączy się bohater z Resplendence of Luminescents, to czy waye cały czas mogą korzystać z zasady lethal shots? (Pamiętam, że Jankiel był za tym że nie tracą.)

Z tego co widzę to wywaliliście to z głosowania do uściśleń. Chciałbym wiedzieć jak będziesz sędziował przy takim pytaniu na turnieju, bo to ważne dosyć może być dla mojej rozpy:
Czy jeśli do oddziału wayów dołączy się bohater z Resplendence of Luminescents, to czy waye cały czas mogą korzystać z zasady lethal shots? (Pamiętam, że Jankiel był za tym że nie tracą.)
co to to raspcostamcostam?Czy jeśli do oddziału wayów dołączy się bohater z Resplendence of Luminescents, to czy waye cały czas mogą korzystać z zasady lethal shots? (Pamiętam, że Jankiel był za tym że nie tracą.)
to jakis spajt ze strzelaniem? jesli tak to nie ma killing blowa. Jesli to magiczny luk to nie ma killing blowa.
Z uscislen zostalo wywaloe gdyz jest to w ab, ze nie pownno byc

nie nie
to jest spajt dajacy magiczne ataki dla oddziału
nie ma nic wspólnego z magicznym łukiem ani strzelaniem
chodzi mi o sam oddział a nie komba na bohaterach
EDIT:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 91&start=0
pierwszy post Jankiela
pytanie 14, po przecinku
ja tam się z nim zgadzam
Może niepotrzebnie wywaliście z uściśleń to drugie pytanie Barba dotyczące WE? Chyba wzięliście je jako tożsame z tym pytaniem o łączenie bow of loren czy hunters taloon ze zdolnością lethal shot, a to jednak inna sprawa.
EDIT:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 91&start=0
pierwszy post Jankiela
pytanie 14, po przecinku
ja tam się z nim zgadzam

Może niepotrzebnie wywaliście z uściśleń to drugie pytanie Barba dotyczące WE? Chyba wzięliście je jako tożsame z tym pytaniem o łączenie bow of loren czy hunters taloon ze zdolnością lethal shot, a to jednak inna sprawa.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chcę tylko powiedzieć, że byliśmy dzisiaj z Barbara w szkole i zaklepaliśmy Ci Shino korytarz na 100% na sobotę, bo pani kierownik nic nie wiedziała o tym, że 23 też zamierzamy się pojawić i mogłbyś się obudzić z ręką w nocniku tka samo jak my kilka dni temu...
Mam nadzieję, ze Kacper dogadał się z Faberem i nie będzie problemu zeby zrezygnować z jego dalszego pośrednictwa w wynajmie. Władze szkoły są dość przychylne
czy jak sproksuję 2/3 fiendów trolami to dostanę zero za pomalowanie?
czy w ogóle uzycie chociaż jednego proxa oznacza 0 z malowania?

Mam nadzieję, ze Kacper dogadał się z Faberem i nie będzie problemu zeby zrezygnować z jego dalszego pośrednictwa w wynajmie. Władze szkoły są dość przychylne

czy jak sproksuję 2/3 fiendów trolami to dostanę zero za pomalowanie?
czy w ogóle uzycie chociaż jednego proxa oznacza 0 z malowania?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

ok. Przyjzalem sie dokladnie zapiskom w ab do we i imo jest to jasne.nie nie
Jest tam napisane, ze korzystajac z magicznego luku lub magicznych strzal (nie z magicznych atakow) nie ma kbka.
Majac magiczne ataki zachowujesz swoja zasade

tak.czy jak sproksuję 2/3 fiendów trolami to dostanę zero za pomalowanie
Zaraz wrzuce ocene malowania na 1 strone