Ulepki Khunaga
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Ulepki Khunaga
Początek nowego projektu: bunkier.
zrob gdzies duza wyrwe i w niej zamontuj jakies druty (np rozgiete spinacze) zeby wygladalo jak zbrojenie
calkiem fajnie tylko moim zdaniem za wysoki... wole bunkry "wkopane" w ziemie...
calkiem fajnie tylko moim zdaniem za wysoki... wole bunkry "wkopane" w ziemie...
-
- Chuck Norris
jeżeli ma stanowić część tej wysepki to musi być niższy a dla efektu daj na dachu ziemie trawę i drzewa bo tak właśnie maskuje się bunkry przed samolotami ... a jak ma być jako bunkier do postawienia gdziekolwiek to nie jest taki zły
ale ja bym widział raczej scenerię bez trawy tylko wypalona ziemia z licznymi dziurami po wybuchach na bunkrze oprócz dziór wymalować osmolone koła po wybuchach
można go poniszczyć jak kolega podpowiedział ale bunkry nie po to budowali żeby były tak kruche by w nich wybić dziurę a nawet gdyby do tego doszło temperatura wybuchu pręty by roztopiła
a co do samej pracy to bunkier prezentuje się fantastycznie czekamy na pomalowaną wersję , podpowiem ze zrób go z 3 ścian tył zostaw wolny by wstawiać modele i pomalować go w środku
ale ja bym widział raczej scenerię bez trawy tylko wypalona ziemia z licznymi dziurami po wybuchach na bunkrze oprócz dziór wymalować osmolone koła po wybuchach
można go poniszczyć jak kolega podpowiedział ale bunkry nie po to budowali żeby były tak kruche by w nich wybić dziurę a nawet gdyby do tego doszło temperatura wybuchu pręty by roztopiła
a co do samej pracy to bunkier prezentuje się fantastycznie czekamy na pomalowaną wersję , podpowiem ze zrób go z 3 ścian tył zostaw wolny by wstawiać modele i pomalować go w środku
co jak co ale kolegami to my nie jesesmy...VegaMStudio pisze: jak kolega podpowiedział
Dzięki, będą, ta ściana tak na szybko postawiona byłazapowiada się fajnie a po tej stronie z otworem też powinieneś zrobić zadrapania itp:)
Fajny pomysł, dzięki, nie wpadłem na tozrob gdzies duza wyrwe i w niej zamontuj jakies druty (np rozgiete spinacze) zeby wygladalo jak zbrojenie
Nie jest jeszcze powiedziane, że go nie obuduję dookołacalkiem fajnie tylko moim zdaniem za wysoki... wole bunkry "wkopane" w ziemie...
Nie nie, tak tylko do zdjęcia na tej górce postawiłem.jeżeli ma stanowić część tej wysepki to musi być niższy
To mimo wszystko sci-fi, więc ciężko cokolwiek powiedzieć przy działach plazmowych i nie wiadomo jakich stopach metalimożna go poniszczyć jak kolega podpowiedział ale bunkry nie po to budowali żeby były tak kruche by w nich wybić dziurę a nawet gdyby do tego doszło temperatura wybuchu pręty by roztopiła
Wielkie dziękia co do samej pracy to bunkier prezentuje się fantastycznie czekamy na pomalowaną wersję
Będzie miał ściągany dach.podpowiem ze zrób go z 3 ścian tył zostaw wolny by wstawiać modele i pomalować go w środku
Dokładnie takale, że odlewasz taki prostokąt i w nim dłubiesz"?
a w ścianach i na dachu możesz zrobić małe koliste otworki taki dach zakładany na magnesy to był by super
Nie bardzo rozumiem - po co te magnesy? Będzie dopasowany ładnie leżał
Na dachu jeszcze będzie coś na kształt anteny satelitarnej pewnie i jestem otwarty na propozycje jakie jeszcze ciekawe detale możnaby dodać. Może wrzucę jakiś symbol na ścianę, coś podobnego do imperialnego orła może...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Coraz bardziej mnie zadziwiasz
Dziękuję bardzo
A z tym człowiekiem renesansu to jest tak, że mam 100 różnych pomysłów na raz i jeszcze więcej rozpoczętych i niedokończonych projektów Słomiany zapał to się chyba nazywało... no ale coś tam czasem skończę jednak
Taki herb w zasadzie zrobić to żadna sztuka, ale trochę się trzeba przy tym cholerstwie nasiedzieć... no i fragmenty lewków z GS'u będę musiał dorobić, bo gips za kruchy jest na takie detale.
A z tym człowiekiem renesansu to jest tak, że mam 100 różnych pomysłów na raz i jeszcze więcej rozpoczętych i niedokończonych projektów Słomiany zapał to się chyba nazywało... no ale coś tam czasem skończę jednak
Taki herb w zasadzie zrobić to żadna sztuka, ale trochę się trzeba przy tym cholerstwie nasiedzieć... no i fragmenty lewków z GS'u będę musiał dorobić, bo gips za kruchy jest na takie detale.