Repeater crossbow warriors 12 - 120
Repeater crossbow warriors 12 - 120
Warriors
Full comand /shield 25 - 190
harpies 5 - 55
harpies 5 - 55
dark riders 5
crosbow champin - 119
dark riders 5
crosbow champin - 119
Cold one knights 5
fullcomand war banner - 205
Cold one knights 5
fullcomand standar of hag graef -215
shades 8
champion -140
2 bolce -200
chydra -175
Assassin -140
Manbane
Rune of khaine
Sorceress -180
2 Dispell scroll
Sorceress -190
Cold one 2powerstone
Dread lord
Executioners's axe
enchanted shield
cold one heavy armour enchanted shield
Sea dragon cloak - 277
Razem równo 2500 i równo 100 modeli
DE na 2500
Ehhh...
5 CoKów z FCG to bardzo ryzykowne, łatwe punkty dla przeciwnika...a ty masz takich 2 razy
Lorda to chyba musisz zrobić jeszcze raz.... Dwurak+ ES niewyobrażam sobie żebym wolał używać ES dla +2 save po tym jak dałem 80 punktów na wypasiony mieczyk.. nie wspominając o tym że jest to mieczyk tylko dla pieszych postaci a twoj lord jeździ na cold onie....
5 CoKów z FCG to bardzo ryzykowne, łatwe punkty dla przeciwnika...a ty masz takich 2 razy
Lorda to chyba musisz zrobić jeszcze raz.... Dwurak+ ES niewyobrażam sobie żebym wolał używać ES dla +2 save po tym jak dałem 80 punktów na wypasiony mieczyk.. nie wspominając o tym że jest to mieczyk tylko dla pieszych postaci a twoj lord jeździ na cold onie....
Przydadzą się, nie przydadzą.... ciężko tak oceniać bo to zależy co ostatecznie będziesz miał w armii i jak to się bdzie komponowało, na ślepo wkładam tylko BG bo czy off czy def to i tak 18 mam w rozpie zazwyczaj
5 CoKów to tylko 5 woundów z t3 i sv 2+ a ubicie ich to 300vp.... ja wogóle ostatnio nie przepadam za dawaniem bannerów małym kawalerią ale jeśli już to zrób z nich chociaz szóstki
5 CoKów to tylko 5 woundów z t3 i sv 2+ a ubicie ich to 300vp.... ja wogóle ostatnio nie przepadam za dawaniem bannerów małym kawalerią ale jeśli już to zrób z nich chociaz szóstki