Moje ulepki update(24.05) - koniec!!

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Re: Moje ulepki (zmieniłem nazwę topicu) update(02.05.09)

Post autor: loler »

No więc w sumie to skończony. muszę jeszcze tylko zrobić równe ścięcie i jakoś to połączyć z podstawką. całość pojadę jeszcze kilkoma millipuotwymi washami i przejadę papierem ściernym żeby był gładszy.
Obrazek
co sądzicie?

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Jak dla mnie to OK, sympatyczna i poczciwa mordka! Przypomina mi trochę Yodę :) Coś Cię ostatnio wzięło na lepienie ;)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

nos jakiś dziwny taki , głowa krzywa pewnie młotkiem oberwał z jednej strony ma płaską z drugiej okrągłą , uszy jakieś takie jak by nie uszy , całość bardzo nierówna szczególnie przy oczach i ustach/brodzie w ogóle nie wygładzone , bardziej przypomina plastusia z masy solnej klejonego w przedszkolu niż na masę plastyczną ale fajnie ze w ogóle się bawisz w lepienie

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

VegaMStudio pisze:nos jakiś dziwny taki , głowa krzywa pewnie młotkiem oberwał z jednej strony ma płaską z drugiej okrągłą , uszy jakieś takie jak by nie uszy , całość bardzo nierówna szczególnie przy oczach i ustach/brodzie w ogóle nie wygładzone , bardziej przypomina plastusia z masy solnej klejonego w przedszkolu niż na masę plastyczną ale fajnie ze w ogóle się bawisz w lepienie
the what ?

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

VegaMStudio pisze:nos jakiś dziwny taki , głowa krzywa pewnie młotkiem oberwał z jednej strony ma płaską z drugiej okrągłą , uszy jakieś takie jak by nie uszy , całość bardzo nierówna szczególnie przy oczach i ustach/brodzie w ogóle nie wygładzone , bardziej przypomina plastusia z masy solnej klejonego w przedszkolu niż na masę plastyczną ale fajnie ze w ogóle się bawisz w lepienie
n/c

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Sławol pisze:Jak dla mnie to OK, sympatyczna i poczciwa mordka! Przypomina mi trochę Yodę :) Coś Cię ostatnio wzięło na lepienie ;)
dzięki :) lepienie jest bardzo uzależniające;] ale mam zamiar zrobić niedługo przerwę, trochę pomalować, ale kiedyś jeszcze do tego wrócę.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Smiechowy :D jedynie bym buźkę zrobił otwartą z uzębieniem bo teraz jakoś dziwnie to wygląda :D
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

widac ze jest troche uposledzony ]:-> podoba mi sie naprawde
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Nienazwałbym tej gęby sympatyczną, raczej wzbudza we mnie niechęć i podejrzenia :?
A ulepek fajny :mrgreen:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
CUKIER
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: CUKIER »

masz talent chłopie :D napieraj dalej -ma klimat ta mordka. IMO możesz następnym razem zwrócić uwagę na "wygładzenie" nieco skóry, nie spiesz się :D zmarszczkom i "fakturze" mówimy tak pośpiechowi stanowcze nie :wink:

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

dzięki:) tuż przed podkładowaniem mocno go wygładziłem i wyrównałem papierem ściernym. Ale jak już go posprayowałem to zdałem sobie sprawę że nie mam pomysłu jak go pomalować. Nie chcę go zrobić takiego zwykłego jaskrawo zielonego. Macie jakieś pomysły jakby to mogło fajnie wyglądać?? Zastanawiam się nad szarym, szaro-zielonym, albo takim brązowo zielonym.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Fajny byłby jasnozielony kolor - patrz skóra mojego ostatniego Orka :)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

myślę że ostatecznie nie wygląda to tak źle mimo że trochę go na szybko pomalowałem...
a wy co sądzicie??
Obrazek

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

Super! Zwłaszcza oczy, takie poczciwe :)

Awatar użytkownika
Zbyslaw
Mudżahedin

Post autor: Zbyslaw »

Taki mały, śmieszny stworek. Świetne =D>

Awatar użytkownika
pepe
Mudżahedin

Post autor: pepe »

Fajny taki zgredek =D>

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Dokładnie, malowanie dodało mu jeszcze więcej charakteru i poczciwego wyglądu :) Bardzo ładna praca! =D>
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajny zgredzik ale brakuje mu kolorow takich jak np czerwony nos bo teraz wyglada zbyt jednolicie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

dzięki wielkie za komenty, cieszę się, że się podoba :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Właśnie takie kolory bym widział :) dla mnie bomba .Trafiłeś idealnie w mój gust :mrgreen:
Coolminiornot ---> LINK

ODPOWIEDZ