![Obrazek](http://img4.imageshack.us/img4/5430/lolollol.jpg)
co sądzicie?
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
the what ?VegaMStudio pisze:nos jakiś dziwny taki , głowa krzywa pewnie młotkiem oberwał z jednej strony ma płaską z drugiej okrągłą , uszy jakieś takie jak by nie uszy , całość bardzo nierówna szczególnie przy oczach i ustach/brodzie w ogóle nie wygładzone , bardziej przypomina plastusia z masy solnej klejonego w przedszkolu niż na masę plastyczną ale fajnie ze w ogóle się bawisz w lepienie
n/cVegaMStudio pisze:nos jakiś dziwny taki , głowa krzywa pewnie młotkiem oberwał z jednej strony ma płaską z drugiej okrągłą , uszy jakieś takie jak by nie uszy , całość bardzo nierówna szczególnie przy oczach i ustach/brodzie w ogóle nie wygładzone , bardziej przypomina plastusia z masy solnej klejonego w przedszkolu niż na masę plastyczną ale fajnie ze w ogóle się bawisz w lepienie
dziękiSławol pisze:Jak dla mnie to OK, sympatyczna i poczciwa mordka! Przypomina mi trochę YodęCoś Cię ostatnio wzięło na lepienie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..