Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
Moderator: Ziemko
Już ze 2-3 razy o takiej rozpie pisałem na forum
Można łatwo zrobić całą swoją armię stubborn. Tylko skimisherki skineczki nie.
A tak to slann w tg. engine w czyms, heros na co w czyms, drugi na co w czyms innym. Terki sa stubborn od horna. I generalnie jak sie trzyma w zasięgu slanna to jest ciekawie Trzeba mieć tylko odpowiednią kontre
Pozdro
Można łatwo zrobić całą swoją armię stubborn. Tylko skimisherki skineczki nie.
A tak to slann w tg. engine w czyms, heros na co w czyms, drugi na co w czyms innym. Terki sa stubborn od horna. I generalnie jak sie trzyma w zasięgu slanna to jest ciekawie Trzeba mieć tylko odpowiednią kontre
Pozdro
- PapaProtoss
- Wałkarz
Czy jeśli na postać potraktowaną bane headem użyjemy Steal Soul'a, to czy straci ona 2 woundy, a caster otrzyma 2 woundy?
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."
- PapaProtoss
- Wałkarz
A pytanko mam jeszcze takie - gdzie może polecieć heros będący solo w CC używając charm of the jaguar warrior?
Na zdrowy rozsądek, to wszędzie tam gdzie widzi, a pole widzenia ma ograniczone mniej więcej do 180 stopni ze względu na przeciwnika z którym się z jednej strony styka. Wolę się jednak upewnić.
Na zdrowy rozsądek, to wszędzie tam gdzie widzi, a pole widzenia ma ograniczone mniej więcej do 180 stopni ze względu na przeciwnika z którym się z jednej strony styka. Wolę się jednak upewnić.
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
- PapaProtoss
- Wałkarz
Hm, a mógłby ktoś to jeszcze potwierdzić, bo biorąc pod uwagę nasz nowy AB to taki motyw jest raczej zbyt piękny by był prawdziwy
A kto twoim zdaniem spina? wiesz co oznacza ta buzka " "? otoz oznacz radoscRinoWar pisze:hmm... po co te nerwy?
jakbys tlukl ludza przez 3 lata ze najpierw sie sięga ręka do podręcznika a potem zawraca ludziom dope na forum to tez byś tak reagowałE no sory ale nie jestem takim proo graczem jak ty i nie posługuje się super angielskim sloganem bo jestem polakiem i mam swój język.To już zapytać nie można,może nie mam pełnego dostępu do kodeksu?!Czy to tak ciężko kulturalnie napisać że to co innego
Naprawdę tak trudno coś poczytać a potem ewentualnie zapytać?
pozdro i nie myślcie ze sie spinam, po prostu chce wam pomoc
- PapaProtoss
- Wałkarz
Zua energia krąąąąąąży...
Pytanko:
Challanguje Stegadona na którym jest skink priest. Zabijam skink priesta. Czy challange jest wtedy przerywany a stegadon zdaje na monster reaction table? Czy challange toczy się dalej bez skink priesta? I czy w challangu uczestniczą pozostałe skinki na stegadonie?
Challanguje Stegadona na którym jest skink priest. Zabijam skink priesta. Czy challange jest wtedy przerywany a stegadon zdaje na monster reaction table? Czy challange toczy się dalej bez skink priesta? I czy w challangu uczestniczą pozostałe skinki na stegadonie?