![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI![]()
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI![]()
Stach697 pisze:Dzieki juz umeim robic 50% tego co chciałęmteraz troche sie poucze i bede mistrzem phososhopa
jeszcze usłyszyscie o wujku staszku
I jak obiecałem nadaje ci tytuł "king Leo" za pomoc. Nie wiem co ci to da ale brzmi fajnie
jaks ie ktoś decyduje kupić coś takiego to raczej znaczy że go potrzebuje...Sezmar pisze:To skomplikowany program graficzny do profesjonalnej obróbki, który kosztuje tak dużo, że jak ktoś już się decyduje na jego kupno, to raczej powinnien być zorientowany w czymś takim, a nie "jakoś to będzie" no chyba że śpi na kasie...
Domową wersje kupisz za 329 np. http://allegro.pl/item663520587_adobe_p ... 7_eng.html a i za 150 zł się znajdzieSezmar pisze:To ciekawe, że ludzie są gotowi wydać ciężkie pieniądze ( gdzieś tak z 1000+ zł, jeśli się nie mylę ) za program graficzny do dość profesjonalnej obróbki, którego całkowicie nie potrafią używać i nie mieli styczności wcześniej z innymi, mniej zaawansowanymi aplikacjami tego typy