MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
A ja, jak co roku rzucam wyzwanie na nocną bitwę, gram krasiami lub czymś innym jeśli ktoś mi porzyczy figurki
Jeśli będzie więcej chętnych można zagrać jakiegoś parówko-hotdoga czycóś.
Pozdro Pamelson ;D
Jeśli będzie więcej chętnych można zagrać jakiegoś parówko-hotdoga czycóś.
Pozdro Pamelson ;D
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Ja mam pytanie czy w piatek jest opcja jakaś noclegu bo Kraków w 3 osoby o 23:00 bedzie na miejscu poziagiem?
Skaven pisze:Ja mam pytanie czy w piatek jest opcja jakaś noclegu bo Kraków w 3 osoby o 23:00 bedzie na miejscu poziagiem?
postaramy sie cos znalezc przypomnij sie w czwartek..
BTW zaraz wkleje liste osob ktore przyslaly rozpy + RS, reszte wkleje jak dosla rozpiski.
o frekwencje bym sie nie martwil.
Wazna wiadomosc.. sklepik bedzie napewno otwarty... rok temu wlasciciele walneli focha ze na ETC zrobilismy im konkurencje firma kateringowa (grill)... ale nie wiem jak oni chcieli obsluzyc tam 300 osob.. no ale po problemie.
Smiechu pisze:Szmajson pisze: BTW zaraz wkleje liste osob ktore przyslaly rozpy + RS, reszte wkleje jak dosla rozpiski.
o frekwencje bym sie nie martwil.
Troszke mało słowny jesteś, albo ja jestem ślepy
raczej zapracowany i zakrecony.... zrobilem liste i jej nie wkleilem.. jak wroce z pracy wrzuce.
Obecnie 35 osob przyslalo rozpiski, zgloszonych jest wiecej. Standardowo w srode o 23-24 skrzynka exploduje od rozpisek.
Chcialbym przeprosic wszystkich ze w tym roku to wszystko idzie jak krew z nosa z Mojej strony...
ale sa pewnie powody... i trzeba bedzie to opic na MB..
- Kedziorson
- Masakrator
Rogaty Szczur pomyślał tez o brzuszkach swoich gości
Pizzeria LONG PLAY specjalnie dla nas przygotowała menu promocyjne składające się z ok. 8 rodzaji pizzy.
Promocja wygląda tak:
Jeżeli z jednego telefonu zamówione zostaną 3+ pizze zamawiający może wybrać dodatek(będą na ulotce) za friko, będą to np. podwójne panini czy też sałatki. Ułatwimy w ten sposób pizzerii dowóz, a my się napchamy różnymi dodatkami
****************Szmaja wrzuć to w 1 post********************
Pizzeria LONG PLAY specjalnie dla nas przygotowała menu promocyjne składające się z ok. 8 rodzaji pizzy.
Promocja wygląda tak:
Jeżeli z jednego telefonu zamówione zostaną 3+ pizze zamawiający może wybrać dodatek(będą na ulotce) za friko, będą to np. podwójne panini czy też sałatki. Ułatwimy w ten sposób pizzerii dowóz, a my się napchamy różnymi dodatkami
****************Szmaja wrzuć to w 1 post********************
krecik_77 pisze:Chyba ktoś z Rogatego Szczura robi badanie socjologiczne p.t. : "Jak brak zgłoszeniowej wpływa na frekwencje mastera"
dobre .. a zgłosiłeś sie sam?
Wstępna lista jak dobrze licze 53 osoby... jeszcze krak, szcz,bydgoszcz, zielona i inne miasta
oni mieli plan... wtedy we 3 jechali demonami i chcieli sie spoznic zeby trafic na moje biedne mumieŻaba pisze:@ Turion plewo - mapka w erze GPS-ów
jamochłony z inkwizytora nauczyły się jeździć z nawigacją jak pomimo moich sugesti nie zdecydowali się wziąść GPS-a w podróż do Wejcherowa - potem musiałem kireowac ich na telefon
Ż.