Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [up 22.05.09]
Swietny... bardzo fajne kolory, ale Kołata ma racje... za czysty. Co nie zmienia faktu ze bardzo mi sie podoba, chyba najbardziej z waszych dotychczasowych prac 

Technicznie poziom bardzo dobry, ale jak dla mnie to kolory za bardzo cukierkowe.
Kolory nie za bardzo i dlatego, żeby dostrzec poziom malowania trzeba się dobrze przyjrzeć, a na pierwszy rzut okna tak sobie.
A ja dla odmiany powiem, że słabo wam wyszło - elfiki wyglądają bardziej jak pomocnicy św. Mikołaja w tych kolorach, niż jak regiment piechoty
Oczywiście technika w porządku, tylko dobór kolorów leży

Oczywiście technika w porządku, tylko dobór kolorów leży
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
- GraveDigger
- Chuck Norris
@loler czerwony to od scorched do blood red ;] jeśli chodzi o coś fajniejszego to chętnie bym sobie machnął ale jakoś nie mogę się w sobie zebrać i znaleźć czas, ale mam parę pomysłów wiec prędzej czy później coś pokarze;]
A co do kolorów no nie ja je wybierałem;] mi osobiście się podoba taka kolorystyka, na pewno fajniej wyglądają niż oklepane do bólu biało niebieskie elfy
A co do kolorów no nie ja je wybierałem;] mi osobiście się podoba taka kolorystyka, na pewno fajniej wyglądają niż oklepane do bólu biało niebieskie elfy
po prostu cudo, a kolorystyka switnie mi tam bardzo do nich pasuje 

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Może i faktycznie trochę za czysto jak na Rycerzy Nurgla, ale mi się bardzo podoba 

po prostu sa zaraz przed bitwa i maja wypolerowane zbroje, a tak na serio to dobra robota 

Mi tam się bardzo podobają i fajny zielony.
Ładne czyszte malowanie i freehand na szmacie tez niczego sobie. Pokaż ich koniecznie jak skończysz podstawki. 

-
- Chuck Norris
jak dla mnie płasko wyglądają te modele chaośników przez malowanie typu równo kolor + rozjaśnione krawędzie ... ale na stół jak najbardziej pierwsza klasa
Vega... może znajdziesz czas na kupno okularów... ;p bo chaośniaki to na pewno nie jest samo krawędziowanie... sama płyta od zbroji jest cieniowana...
Jak dla mnie i elfki i chaośniaki są bardzo fajne tak trzymaj

podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
vegam.. rozjasnij sobie monitor moze kup okulary albo poprostu zachowaj niektore uwagi dla siebie. To NIE sa same krawedzie..VegaMStudio pisze:jak dla mnie płasko wyglądają te modele chaośników przez malowanie typu równo kolor + rozjaśnione krawędzie ... ale na stół jak najbardziej pierwsza klasa
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: