cholera własnie sie ogarnołem ze nie mam 5 wilków do VC jak ktos by mi porzyczył na turniej to było by całkiem miło oczywiscie odwzdziecze sie browarkiem
w Markach rano jest "zatwardzenie" głównie w strone Warszawy, a ekspresówka na Białystok to cud miód i orzeszki 160 można cisnąć na luzaku jak jest sucho nie Jasiu ?
ławki/blaty/krzesła/makiety/cała reszta już gotowa, czeka na wykorzystanie
Najtwardsi gracze w liczbie trzech ( Akadera, Bigos i moja skromna osoba ) skończyli właśnie opróżniać dobrego Nemiroffa i udali się ( zapewne jako ostatni ) na zasłużony odpoczynek
Perspektywa wstania za 4 godziny i sędziowania jest przerażająca
Nemiroffa powiadasz
Ja jakos do domu dotarlem, a za chwile wybijam. I chyba pierwszy raz na turnieju w sobote rano bardziej mnie boli od zakwasow niz od %
Nie, Inferno TK
Drugi zdaje się Zulus a trzeci Karlee. Litwiniaki zdaje się w top 10 byli, przynajmniej jeden...Szczegółowe wyniki - myślę, że niebawem.
Ja byłem 5. Turniej dla mnie osobiscie zajebisty, piekne 5 bezciśnieniowych bitewek, a każda z nich naprawdę zajebista Ale chuj, tutniej jak turniej - 5 dobrych bitewek, ale to co się działo w sobotę w nocy to przechodzi ludzkie pojęcie!! Nigdy na żadnym turnieju nie bawiłem się tak zajebiście na nocnym chlaniu jak w tą sobotę! Pozdro i wielkie Big Up dla towarzyszy (nie)doli
Napiszę więcej jak trochę odsapnę, bo przez ostatnie 4 godziny nosilismy ławki blaty krzesla etc...
PS. Zdjęcia zdjęcia zdjęcia !! A ty karabin to filmy, Ty dobrze wiesz które