East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
cholera własnie sie ogarnołem ze nie mam 5 wilków do VC jak ktos by mi porzyczył na turniej to było by całkiem miło oczywiscie odwzdziecze sie browarkiem
pozdro
pozdro
Sprawozdanie:
ławki/blaty/krzesła/makiety/cała reszta już gotowa, czeka na wykorzystanie
Najtwardsi gracze w liczbie trzech ( Akadera, Bigos i moja skromna osoba ) skończyli właśnie opróżniać dobrego Nemiroffa i udali się ( zapewne jako ostatni ) na zasłużony odpoczynek
Perspektywa wstania za 4 godziny i sędziowania jest przerażająca
AVE!
ławki/blaty/krzesła/makiety/cała reszta już gotowa, czeka na wykorzystanie
Najtwardsi gracze w liczbie trzech ( Akadera, Bigos i moja skromna osoba ) skończyli właśnie opróżniać dobrego Nemiroffa i udali się ( zapewne jako ostatni ) na zasłużony odpoczynek
Perspektywa wstania za 4 godziny i sędziowania jest przerażająca
AVE!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ale cisza...co się stało? Litwin wygrał turniej?
Ja byłem 5. Turniej dla mnie osobiscie zajebisty, piekne 5 bezciśnieniowych bitewek, a każda z nich naprawdę zajebista Ale chuj, tutniej jak turniej - 5 dobrych bitewek, ale to co się działo w sobotę w nocy to przechodzi ludzkie pojęcie!! Nigdy na żadnym turnieju nie bawiłem się tak zajebiście na nocnym chlaniu jak w tą sobotę! Pozdro i wielkie Big Up dla towarzyszy (nie)doli
Napiszę więcej jak trochę odsapnę, bo przez ostatnie 4 godziny nosilismy ławki blaty krzesla etc...
PS. Zdjęcia zdjęcia zdjęcia !! A ty karabin to filmy, Ty dobrze wiesz które
Napiszę więcej jak trochę odsapnę, bo przez ostatnie 4 godziny nosilismy ławki blaty krzesla etc...
PS. Zdjęcia zdjęcia zdjęcia !! A ty karabin to filmy, Ty dobrze wiesz które
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!