Blog VegaMStudio
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
IMO teraz wygląda jak spartanin, ktory liczył ile wrogów nadzial na broń w czasie bitwy
-
- Chuck Norris
no łatwiej mi photo bo szukam który odcień koloru będzie najlepszy ;p pytam czy warto iść w ten deseń ;p czy jednak inaczej , próbowałem dodawać fioletu i czerwieni ale lipne efekty
rapt .. wymieniłem brązy na czernie by zobaczyć inny efekt bez nakładania kolejnych warstw farby ... myślisz ze będzie ok?
rapt .. wymieniłem brązy na czernie by zobaczyć inny efekt bez nakładania kolejnych warstw farby ... myślisz ze będzie ok?
brazy i czerwienie ja bym dal + fiolet ,ale bardzo lekki i może z innym kolorem
nie wiem czy moja opinia sie liczy bo jeszcze taki mocny w malowanie nie jestem ale moze mogłbys spróbować dodać brązowych odcieni mettaliców czyli tin bitza , noi jak mowi szczurek tego fioleta z czyms, tylko tak zeby nie wyglądał na istote fantasy
-
- Chuck Norris
na ramieniu poprawiłem bo źle to wyglądało reszta skóry już skończona i myślę że jest udana jak na płaskie powierzchnie które teraz wyglądają trójwymiarowo
eh vega. z anatomią to pan wspólnego ma mało, co?
cienko cienko, myślałem że szerszy w barkach jesteś...
cienko cienko, myślałem że szerszy w barkach jesteś...
-
- Chuck Norris
Ostatnio zmieniony 31 maja 2009, o 17:51 przez VegaMStudio, łącznie zmieniany 1 raz.
praca prezentuje sie dobrze ale mam wrazenie ze bez tego wypasionego tla traci z 5x minimum
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Wyciąłem chłam i flejm do śmietnika, żeby mieć argumentację na bany dla paru osób.
Do tych najbardziej zdolnych, bo w końcu wkurwić mnie to sztuka, zwrócę się osobiście.
Do tych którzy dzielnie i wiernie towarzyszyli paru osobom które ten flejm nakręcali, chciałbym pogratulować prostoty rozumowania. Może i ja kiedyś zrozumiem czemu podkręcanie flejma i nabijanie postów jest lepsze od książki czy nawet dobrego filmu. Podziwiam także przeróżne komentarze zawierające popularne obrazki z 4chan, naprawdę, czapki z głów za oryginalność.
Temat zamknę na parę dni. Jeżeli ktoś odważy się przenieść temat gdziekolwiek na podfora na których mam moderaturę, nogi z dupy powyrywam na wysokości ramion.
Jeżeli komuś nie podoba się to, że zamknąłem ten jakże zabawny i pouczający wątek, proszę się zgłosić do administracji (Jankiel, Szaman, Tomash, reszty nie pamiętam) i tam narzekać.
Z moderatorskimi pozdrowieniami,
Fanatyk
Do tych najbardziej zdolnych, bo w końcu wkurwić mnie to sztuka, zwrócę się osobiście.
Do tych którzy dzielnie i wiernie towarzyszyli paru osobom które ten flejm nakręcali, chciałbym pogratulować prostoty rozumowania. Może i ja kiedyś zrozumiem czemu podkręcanie flejma i nabijanie postów jest lepsze od książki czy nawet dobrego filmu. Podziwiam także przeróżne komentarze zawierające popularne obrazki z 4chan, naprawdę, czapki z głów za oryginalność.
Temat zamknę na parę dni. Jeżeli ktoś odważy się przenieść temat gdziekolwiek na podfora na których mam moderaturę, nogi z dupy powyrywam na wysokości ramion.
Jeżeli komuś nie podoba się to, że zamknąłem ten jakże zabawny i pouczający wątek, proszę się zgłosić do administracji (Jankiel, Szaman, Tomash, reszty nie pamiętam) i tam narzekać.
Z moderatorskimi pozdrowieniami,
Fanatyk