Z cyklu: "Made by Antonio" - mały Up po długiej przerwie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Z cyklu: "Made by Antonio" - mały Up po długiej przerwie
Na początek konwersje Tyranta i BSB ( szkielet sztandaru jest dziełem Lordzia_Vampire ). Sorry za jakość zdjecia, teraz figsy lecą pod pędzel Kacpra
Tyrant:
BSB:
Co o tym myślicie?
Tyrant:
BSB:
Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony 4 mar 2012, o 16:53 przez antonio, łącznie zmieniany 1 raz.
lol BSB z lekka przeladowny ;D
- Master of reality
- Oszukista
Jak popatrzyłem na tego drugiego to pomyślałem że ma latawiec i odleci z podmuchem wiatru
Ale sztandary są zaiste epickie.Podobają mi się
Ale sztandary są zaiste epickie.Podobają mi się
ile miejsca na freehendy az zal by bylo je zmarnowac na marna i prosta graficzke na kazdej z powierzchni
w sumie to zdeka przesadzone modele ale co tam fajnie to bedzie wygladac
w sumie to zdeka przesadzone modele ale co tam fajnie to bedzie wygladac
dead is dead
Odnoszę wrażenie, że bsb trzyma te sztandary pod dziwnym kątem... zamiast na baczność to jakoś pochylony - i szmaty wyglądają jak deski/turbo wykrochmalone/niepodlegające prawu ciążenia... czy to tylko tak na zdjęciu wygląda?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Dzięki za komentarze
Tak, kąt jest troszkę nie ten teges, ale to dlatego że musiałem kombinować z dłonią tzymajacą kijek- zwykła była o wiele za mała i dlatego musiałem wziąć tą od tyranta - nie za cholere nie chciała umocować się tak jak chciałem Sztandar jest pod katem ok. 50 stopni, ale luz, zawsze można potraktować, że właśnie BSBek podrywa go z ziemi i przerzuca nad sobą
Kąt się zmiejszy jak się go da na podstawkę tak, aby się trochę pochylał o przodu Wtedy bedzie jakieś 75-80. Powinno być ok. A gnoblar być musi - dla wyswigu
Tak, kąt jest troszkę nie ten teges, ale to dlatego że musiałem kombinować z dłonią tzymajacą kijek- zwykła była o wiele za mała i dlatego musiałem wziąć tą od tyranta - nie za cholere nie chciała umocować się tak jak chciałem Sztandar jest pod katem ok. 50 stopni, ale luz, zawsze można potraktować, że właśnie BSBek podrywa go z ziemi i przerzuca nad sobą
Kąt się zmiejszy jak się go da na podstawkę tak, aby się trochę pochylał o przodu Wtedy bedzie jakieś 75-80. Powinno być ok. A gnoblar być musi - dla wyswigu
A nie dałoby rady sztandaru na pin do podstawki? Wtedy mógły stać prosto...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
hehe jak zmiescic 114435263276 czesci na 1 figurce ]:-> wydaje sie to przesadzone itd ale sama konwersja schludna
zobaczymy co wyjdzie po malowaniu
zobaczymy co wyjdzie po malowaniu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
sztandar mi sie nie podoba, dużo zbyt ogromniaście przewielki. no i mam wrażenie że na szmaty nie działa grawitacja, chyba lepszy by był w pionie postawiony. ale obciąłbym conajmniej po jednym banerze z kazdej strony kija, będzie miał ładniejsze proporcje i będzie dużo lepiej wyglądać:) do charakteru zdobyczy i tak starczy parę różnych bitsów które się tam znajdują.
u szefa natomiast wywaliłbym tą wielką czachę, za duża i za ciężka kompozycyjnie na to miejsce.
u szefa natomiast wywaliłbym tą wielką czachę, za duża i za ciężka kompozycyjnie na to miejsce.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
tak jeszcze na marginesie- wartoby coś zrobić z tymi czaszkami żeby nie leżały na tym kiju po prostu. może są ponabijane na coś (ostrza, paliki) albo przywiązane (łańcuchy/liny/sznurki). szkoda żeby po najmniejszym ruchu tyranta/bsb połowa pamiątek z kijów spadła i sie rozwaliła;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria