wszystko super. jeszcze jak będzie dobrze pomalowane to już w ogóle . nie podoba mi się jedynie gnoblar na bsb nie pasuje kompletnie i psuje efekt i jeszcze stoi tak , że powinien spaść.
Odnoszę wrażenie, że bsb trzyma te sztandary pod dziwnym kątem... zamiast na baczność to jakoś pochylony - i szmaty wyglądają jak deski/turbo wykrochmalone/niepodlegające prawu ciążenia... czy to tylko tak na zdjęciu wygląda?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Dzięki za komentarze
Tak, kąt jest troszkę nie ten teges, ale to dlatego że musiałem kombinować z dłonią tzymajacą kijek- zwykła była o wiele za mała i dlatego musiałem wziąć tą od tyranta - nie za cholere nie chciała umocować się tak jak chciałem Sztandar jest pod katem ok. 50 stopni, ale luz, zawsze można potraktować, że właśnie BSBek podrywa go z ziemi i przerzuca nad sobą
Kąt się zmiejszy jak się go da na podstawkę tak, aby się trochę pochylał o przodu Wtedy bedzie jakieś 75-80. Powinno być ok. A gnoblar być musi - dla wyswigu
A nie dałoby rady sztandaru na pin do podstawki? Wtedy mógły stać prosto...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
hehe jak zmiescic 114435263276 czesci na 1 figurce ]:-> wydaje sie to przesadzone itd ale sama konwersja schludna
zobaczymy co wyjdzie po malowaniu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
sztandar mi sie nie podoba, dużo zbyt ogromniaście przewielki. no i mam wrażenie że na szmaty nie działa grawitacja, chyba lepszy by był w pionie postawiony. ale obciąłbym conajmniej po jednym banerze z kazdej strony kija, będzie miał ładniejsze proporcje i będzie dużo lepiej wyglądać:) do charakteru zdobyczy i tak starczy parę różnych bitsów które się tam znajdują.
u szefa natomiast wywaliłbym tą wielką czachę, za duża i za ciężka kompozycyjnie na to miejsce.
tak jeszcze na marginesie- wartoby coś zrobić z tymi czaszkami żeby nie leżały na tym kiju po prostu. może są ponabijane na coś (ostrza, paliki) albo przywiązane (łańcuchy/liny/sznurki). szkoda żeby po najmniejszym ruchu tyranta/bsb połowa pamiątek z kijów spadła i sie rozwaliła;)