Różne różności by Niko (PMotM Ogrowy BSB - więcej fotek)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Różne różności by Niko (PMotM Ogrowy BSB - więcej fotek)
Witam.
Od dawien dawna zagladam tu i ogladam Wasze prace... az w koncu postanowilem pokazac cos swojego. Niestety z konwertowaniem i malowanie figurek jakos tam daje rede ale obsluga aparatu fotograficznego to dla mnie czarna magia. Staralem sie ale lepszych zdjec chyba nie umiem robic Mam nadzieje ze mimo marnych fotek komus sie spodoba... a oto i ON moj hero na palanquinie:
Od dawien dawna zagladam tu i ogladam Wasze prace... az w koncu postanowilem pokazac cos swojego. Niestety z konwertowaniem i malowanie figurek jakos tam daje rede ale obsluga aparatu fotograficznego to dla mnie czarna magia. Staralem sie ale lepszych zdjec chyba nie umiem robic Mam nadzieje ze mimo marnych fotek komus sie spodoba... a oto i ON moj hero na palanquinie:
Ostatnio zmieniony 16 cze 2012, o 22:08 przez Niko, łącznie zmieniany 15 razy.
z toporem ogolnie mialem spore problemy ale on z zalozenia mial byc "normalny" a trawka no coz rzecz gustu fakt ze nie wyglada to zbyt naturalnie ale czesc wariorow z ktorymi ten pan zwykl wystepowac tez ma takie kepki i calosc wyglada calkiem ok (przynajmniej jak dla mnie)
-
- Mudżahedin
elo poprosze jeśli to nieproblem przepis na zielony i na ten kolor ciała
- Kedziorson
- Masakrator
toporek pewnie dopiero wytarty o wnętrzności jakiegoś elfika... konwersja bardzo udana!
konwersja fajna ale mogles ten tron odpitolic bo dziwacznie to wyglada
malowanie juz gorzej ale i tak na stol jest bardzo dobrze
malowanie juz gorzej ale i tak na stol jest bardzo dobrze
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
hmmm pewnie jest to problem bo nie do konca pamietam zielony to zasadniczo Dark Angels Green rozjasniany jakims zoltym pewnie Bad Moon'em a te brazowe elementy na pancerzu to rozwodnion Bestial Brown. Z cialem jest znacznie gorzej bo to byl jakis mix na bazie Elf flesh'a z dodatkiem jakiegos szarego i Liche Purple ktory na koniec byl tam jeszcze wpuszczany... ale dokladnie nie pamietam jak to bylo malowane...Ghost_Master1 pisze:elo poprosze jeśli to nieproblem przepis na zielony i na ten kolor ciała
Zdjecia marne bo tylko takie umiem... wiem ze nie sa rewelacyjni ale ja jestem z nich naprawde zadowolony
no dobra jak tak patrze to zdjecia sa gorsze niz mi sie wydawalo ale juz trudno takie musza byc
no dobra jak tak patrze to zdjecia sa gorsze niz mi sie wydawalo ale juz trudno takie musza byc
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajne modele Ale zdjęcia zbyt kiepskie by oceniać
zdjęcia były robione bez lampy... w świetle słonecznym... następnym razem spróbuje przy sztucznym świetle, ale coś czuje że to nie pomoże
a ten "ten trzeci od lewej" który może też być trzecim od prawej lub środkowym jest zupełnie goły i wystraszył się gościa z aparatem....
a ten "ten trzeci od lewej" który może też być trzecim od prawej lub środkowym jest zupełnie goły i wystraszył się gościa z aparatem....