System wyboru reprezentacji na ETC w 2010 - propozycja
Moderator: swieta_barbara
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: System wyboru reprezentacji na ETC w 2010 - propozycja
A wykażesz się minimum tzw. odwagi cywilnej i przedstawisz się z imienia i nazwiska.
Czy to 8me konto na 9tym świecie plemion?
Czy to 8me konto na 9tym świecie plemion?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Młody-Urs pisze:Sadzisz ze wyrazanie swoich pogladow wymaga odwagi ?! Co do przedsawienia sie to prosze bardzo : Bartosz Białowąs, Warszawa , Ursynów tel. tez Ci podac ?( na romantiko kolacje nie licz )
Wyrażanie swoich poglądów wymaga czegoś więcej niż dziesięciu lat grania na turniejach WFB. Życzę powodzenia w osiągnięciu tego.
Przynajmniej nie jesteś anonimowym trollem.
Cieszę się.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Szkoda ze zadan sie nie odniosl do wyzej wymienionej parodii (ostatnia 3 a nie najlepsza 3 wybiera ), zamiast tego bardzo zgrabnie , najpierw przyczepiliscie sie do mojej "anonimowosci" a teraz to juz cos kompletnie z dupy piszesz ....Wyrażanie swoich poglądów wymaga czegoś więcej niż dziesięciu lat grania na turniejach WFB. Życzę powodzenia w osiągnięciu tego.
@ Młody odrobina psychologii - wpadając na forum jako agresywny, anonimowy troll wywołujesz reakcję obronną pozostałych uczestników, którzy skupiają się nie na dyskusji z treścią Twoich postów tylko nad krytyką ich formy... na tym złym świecie Prawda nie zawsze zwycięża
pzdr,
Ż.
pzdr,
Ż.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Mój drogi, jakieś pięć obszernych wypowiedzi i stronę wątku zajęło sporej ilości ludzi zrozumienie, co chciałeś napisać w swojej pierwszej wypowiedzi.Młody-Urs pisze:[ a teraz to juz cos kompletnie z dupy piszesz ....
Jak słusznie zauważyłeś, wypowiedzi na tym forum próbują nieudolnie czytać mongoły.
Z dużym trudem, ale chyba zdołaliśmy zrozumieć o co ci chodzi.
Życzę dalszych sukcesów.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Tak sądzę, że wymaga, aczkolwiek to zależy od okoliczności. Niemniej jednak miło mi, że nie pozostałeś anonimowy. Tak jest po prostu jaśniej i łatwiej.Młody-Urs pisze:Sadzisz ze wyrazanie swoich pogladow wymaga odwagi ?! Co do przedsawienia sie to prosze bardzo : Bartosz Białowąs, Warszawa , Ursynów tel. tez Ci podac ?( na romantiko kolacje nie licz )
Niestety masz racje. Niepoprawny idealista ze mnie@ Młody odrobina psychologii - wpadając na forum jako agresywny, anonimowy troll wywołujesz reakcję obronną pozostałych uczestników, którzy skupiają się nie na dyskusji z treścią Twoich postów tylko nad krytyką ich formy... na tym złym świecie Prawda nie zawsze zwycięża
pzdr,
Ż.
Jedi, mam nadzieje ze tylko udajesz ze nie wiesz o co chodzi
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie, ni cholery nie wiedziałem o co chodzi w twojej pierwszej wypowiedzi.Młody-Urs pisze: Jedi, mam nadzieje ze tylko udajesz ze nie wiesz o co chodzi
Nie Młody, ty nie chcesz widzieć na forum, co ja o niej myślałem. Choć pewnie Jowialny Jankiel by mnie nie zbanował.
Tu już nie chodzi o ortografię czy składnię – została zerwana możliwość dyskusji merytorycznej.
To czy ja się z Twoimi poglądami zgadzam czy nie – nie ma w tej sytuacji znaczenia.
W takich przypadkach forma jest ważniejsza niż treść.
Powodzenia.