Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
MEEEEEEEGA
wracajonc do tolkien to chciauem powiedziedź że jak go czytauemm po raz pierwszy to go nie zrozumiałem, dopiero piter jackson mi pokazał tom głembie, potem gdy otwarłem ksionszke po raz drugi zdałem sobie sprawe jak istona jest ilość szczepuf elfów w świecie, zrozumiałem jaka jest różnica między gandalfem szarym a bronzowym
tolkien wielkim pisarzem był, podobno szymborksa uczyla się u niego składać origami i rymy
piter dżakson też ma klase i nie zgadzam sie z tym co napisał świnta barbara jak można obrzać mistrza
karabin noobsonie forumowy napinaczu pewnie masz tszynaście lat i dlatego obrarzasz innych urzytkowników!
pozdro dla kómatych
No i dokładnie o tym mówie, nie ma co się podniecać filmem bo nijak sie ma do Ksiązki...ANtY pisze: A tak nawiązując do waszej kłótni to ja bym się tak filmem nie podniecał.
Książka tak na 9/10
A jeżeli chodzi o Ironie to chyba kolega ANtY, nie wie co to jest, bo trzyma juz dość długo moją w podpisie, haha lamer
xD
RinoWar wpisz sobie w googlach ironia, jeżeli w gim tego nie uczą
- marcus_cheater
- Oszukista
Kalesoner roz$%^#@!ś mnie...Kalesoner pisze:
MEEEEEEEGA
wracajonc do tolkien to chciauem powiedziedź że jak go czytauemm po raz pierwszy to go nie zrozumiałem, dopiero piter jackson mi pokazał tom głembie, potem gdy otwarłem ksionszke po raz drugi zdałem sobie sprawe jak istona jest ilość szczepuf elfów w świecie, zrozumiałem jaka jest różnica między gandalfem szarym a bronzowym
tolkien wielkim pisarzem był, podobno szymborksa uczyla się u niego składać origami i rymy
piter dżakson też ma klase i nie zgadzam sie z tym co napisał świnta barbara jak można obrzać mistrza
karabin noobsonie forumowy napinaczu pewnie masz tszynaście lat i dlatego obrarzasz innych urzytkowników!
pozdro dla kómatych
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- 4 karabiny
- Beast from the East
Kaleson!!!!
Ty zwiędła pyto z mozambiku, więcej u Ciebie nie śpię
Film wiedźmin faktycznie żenła.
Ty zwiędła pyto z mozambiku, więcej u Ciebie nie śpię
Film wiedźmin faktycznie żenła.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ciiiichhhoooo przecież wiesz, że tylko za 20 szkieli pomalowanych tt mnie dyro puścił.Rakso_The_Slayer pisze:Ty, właśnie, Karabin... a Ty skończyłeś chociaż gimnazjum tak wracając do tematu?
Nawiązując do tematu ksiązka - film, to znalazłem przedwczoraj "Dzieci Diuny" i z początku myślałem że bedzie gniot, ale na końcu stwierdziłem, że nawet nienajgorszy i da się oglądać Ale ostrzegam, 4,5 godziny przed egzaminem to zuo...
Ot, taka rozywka dla fanów. Chociaż jak dla mnie za mało Muad'diba Książka lepsiejsza
Chyba po sesji odświeżę sobie znajomość z panem Herbertem
EDIT:
Kuźwa, człowiek pisze posta i robi kawę a tu już mu z 10 postów wyskakuje
EDIT 2:
Kalesoner: piękne
EDIT 3:
To że Karabin jakoś skończył gimnazjum (hm... gimnazjum... ) to podobno prawda, ale nawet po wódce nie chciał powiedzieć dlaczego kiblował 2 lata w zerówce
Ot, taka rozywka dla fanów. Chociaż jak dla mnie za mało Muad'diba Książka lepsiejsza
Chyba po sesji odświeżę sobie znajomość z panem Herbertem
EDIT:
Kuźwa, człowiek pisze posta i robi kawę a tu już mu z 10 postów wyskakuje
EDIT 2:
Kalesoner: piękne
EDIT 3:
To że Karabin jakoś skończył gimnazjum (hm... gimnazjum... ) to podobno prawda, ale nawet po wódce nie chciał powiedzieć dlaczego kiblował 2 lata w zerówce
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, o 19:52 przez antonio, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie trzymam twojego txtu w podpisie bo myślę, że to prawda tylko dlatego, że fajnie brzmi lamko.Hycki pisze:No i dokładnie o tym mówie, nie ma co się podniecać filmem bo nijak sie ma do Ksiązki...ANtY pisze: A tak nawiązując do waszej kłótni to ja bym się tak filmem nie podniecał.
Książka tak na 9/10
A jeżeli chodzi o Ironie to chyba kolega ANtY, nie wie co to jest, bo trzyma juz dość długo moją w podpisie, haha lamer
xD
RinoWar wpisz sobie w googlach ironia, jeżeli w gim tego nie uczą
Dość długo to od bodajże 2 godzin?
4 karabiny pisze: Film wiedźmin faktycznie żenła.
no film ssie tak jak i ksiązka
za to gra to dopiero istne dno
@RinoWar to byla IRONIA, mam nadzieje że zrozumiałeś... IRonia
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Od twojego ostatniego postu RinoWar nic nie napisał n00bie...
ale powtórz jeszcze kilka razy, że to była ironia...
ale powtórz jeszcze kilka razy, że to była ironia...
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, o 19:53 przez ANtY, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, o 19:53 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
ANtY pisze:Od twojego ostatniego postu RinoWar nic nie napisał n00bie...
i co z tego ?
mysle że predzej czy pózniej napisze.... i zrozumie co to jest, była okazja to mu wytłmyaczyłem co to jesty, ale Tobie ta lekcja widze też sie przyda
A Ty Klasionier się z tym tu nie wpieprzaj, bo to sprawa miedzy Mną a Antym.
@Hycki:Woot da fuck?
Weź się ogarnij, nie wydziwiaj i w ogóle łyknij coś na uspokojenie.
Weź się ogarnij, nie wydziwiaj i w ogóle łyknij coś na uspokojenie.
- 4 karabiny
- Beast from the East
A Ty się do Kalesona grzeczniej trochę, bardzo Cie proszę. Najgrzeczniej jak potrafię..... Wiesz temperaturę dziś mam, chory trochę jestem, dobry humor mi się skończył...Hycki pisze:A Ty Klasionier się z tym tu nie wpieprzaj, bo to sprawa miedzy Mną a Antym.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: