Border Princes E-zin: o krok dalej
- Temple Guard
- Falubaz
Wszyscy chętni niech zgłaszają się do Arte. Oczywiście nie ma gwarancji, że jak zgłosicie się teraz i coś napiszecie to zamieścimy to już w 1. numerze, ale myślę, że w 2. znajdzie się już na 100% (o ile oczywiście będzie się do czegoś nadawało ).
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Temple Guard
- Falubaz
Ekstra.Jankiel pisze:W przyszłym tygodniu napiszę, jak grać DE bez żadnej antymagii.
Wszyscy chętni niech kontaktują się z Arte poprzez PM lub nawet wysyłają artykuły od razu na jego maila: artefakt92@gmail.com
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
"zamiast 2 magiczek za 300 wez pol kilo harpii za 300"?Jankiel pisze:W przyszłym tygodniu napiszę, jak grać DE bez żadnej antymagii.
Trochę malo jak na artykuł
- Jan z Czarnolasu
- Mudżahedin
z tego co widziałem raport to były tylko dwa unity harpii - ja bym powiedział, że może z 15 deko.
Bo to rocznik
chyba nie można mówić o poślizgu gdy nawet żadnego numeru nie było ?
nie wiem jak często będzie wychodził , na pewno nie co miesiąc : ) ale myślę że spodoba wam się enzin w formie w której powstanie i to od tego czy się spodoba publice będzie zależało jak często będzie wychodził .
gdyby mi na tym nie zależało to dostalibyście już pare miesięcy temu enzina o którym dziś już nikt by nie pamiętał. staramy się z chłopakami stworzyć naprawdę produkt o wysokiej jakości a z czymś takim nie można się spieszyć. przynajmniej na starcie.
pzdr
nie wiem jak często będzie wychodził , na pewno nie co miesiąc : ) ale myślę że spodoba wam się enzin w formie w której powstanie i to od tego czy się spodoba publice będzie zależało jak często będzie wychodził .
gdyby mi na tym nie zależało to dostalibyście już pare miesięcy temu enzina o którym dziś już nikt by nie pamiętał. staramy się z chłopakami stworzyć naprawdę produkt o wysokiej jakości a z czymś takim nie można się spieszyć. przynajmniej na starcie.
pzdr
ok. trzymam za was kciuki.
ps. oby to jednak nie przypomniało jednego z bohaterów "Dżumy" Camusa. o ile dobrze kojarzę był tam pewien pisarz, któremu bardzo zależało na napisanie książki idealnej i wywołanie efektu "panowie, kapelusze z głów". jaki był tego skutek? przez całe życie napisał tylko jedno zdanie...
ps. oby to jednak nie przypomniało jednego z bohaterów "Dżumy" Camusa. o ile dobrze kojarzę był tam pewien pisarz, któremu bardzo zależało na napisanie książki idealnej i wywołanie efektu "panowie, kapelusze z głów". jaki był tego skutek? przez całe życie napisał tylko jedno zdanie...