taa... bede sobie strzelał w to z katap i bolców zostawiając wrighty i GG żeby sobie w spokoju przyszły do mnie. Świetnie pomyślaneRzymek pisze:tak sie składa ze w ksiazce jest napisane ze moze byc mount'em ale nigdzie nie jest napisane ze moze stac w oddziale jako że to też core unitnie jestem pewien w 100% choć jesli masz w dodatku necrosa, na charcie i w oddziale to tym bardziej ułatwia wybieranie celow dla klop i bolcow...
![]()
Żaba w takim razie jest żałosny i wszyscy sensowni gracze imperium też?;) ale pouczanie innych ze skaveny na imperium są słabe jest spoko? to chyba odpowiedź która nam weryfikuje wszystko

widze, że masz tylko jeden argument przytaczając moją wypowiedź o skavenach, bo nic sensowengo nie możesz powiedzeć. No i oczywiście osobiste wjazdy tak wiele wnoszące do dyskusji i wybitnie świadczące o Twoim poziomie...

A skaveny imperium na 3 armatach, 2 czołgach, ołtarzu i strzelcach jeśli tunellingi się za szybko nie wykopią można spokojnie ścisnąć tak się składa. No chyba, ze mu się ciągle utzrymuje Sztormówa i ma 30 jezzaili...