Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Re: Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!

Post autor: czreq »

Oho, widzę, że muszę zacząć śledzić ten temat o BPR nowym, bo ciekawe rzeczy tutaj słyszę. No ale skoro LS twierdzi, że dwa treemany nie są przegięte, to pewnie mają przynajmniej częściowo rację :)
Cyel pisze:
Czemu "zachodnie elfy" są na wschodzie ??
Bo to południowa półkula a na dole mapy jest równik ;P Wytłumaczeniem mogłoby też być moje roztrzepanie, ale byłoby ono wyjątkowo bezsensowne ;P
Jest tak jak pisze Cyel. To nie my się pomyliliśmy, tylko wy patrzycie na mapkę do góry nogami :D Moglibyśmy ją obrócić, ale wtedy wszystkie ikonki by dziwnie wyglądały i napisy by się źle czytało, więc zostawimy tak jak jest ;)

No i zgłaszać się, zgłaszać! musimy te królestwa porozpisywać :)

Pozdro
Moja galeria -> klik ;)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Ja jutro poślę rospe zapewne. Podczas pierwszej edycji bawiłem się zajebiaszczo więc nie moge sobie odpuścić kolejnej
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

Właśnie zauważyłem, dlaczego władca nie może używać artefaktu, skoro gramy drużynówkę, a nie singiel?

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Mam prośbę do orgów. Czy byłoby dla was problem powtórne przesłanie wyników turnieju tym razem z armiami jakimi grano? Bardzo by mi na tym zależało.
Z góry dzięki.
Obrazek

Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Post autor: czreq »

Nie ma problemu. W sumie fajny patent z tymi armiami. Będzie można jakoś racjonalniej wyłaniać najlepszego gracza daną armią w sezonie ligowym. Mniej flejmu a więcej argumentów - to lubię! :)
Właśnie zauważyłem, dlaczego władca nie może używać artefaktu, skoro gramy drużynówkę, a nie singiel?
To taki motywator, żeby zbyt zachłanny władca nie brał artefaktu tylko dla siebie ;) Władca i tak ma dużo frajdy, że może porządzić. Starczy mu tych bonusów.
Podczas pierwszej edycji bawiłem się zajebiaszczo więc nie moge sobie odpuścić kolejnej
Mam nadzieję, że nie tylko Ty :) No ludziska zgłaszać się zgłaszać, ekipa z poprzedniej edycji ma jeszcze 4 dni na wysyłanie zgłoszeń. Żeby później nie było płaczu, że ktoś nie zdążył :P
Moja galeria -> klik ;)

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

JA to miałem pod tą sakwę składany roster:P jak będzie ktoś kompetentny to może oddam mu wodzowanie:D

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Dopiszcie i mnie. Na dniach wyśle rozpiskę.

Kalesoner
Szczur Królów

Czarek sprawdź PMa.
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Jeśli mój pomysł przejdzie, to proszę o dopisanie do listy Królestwa Symmachii:

Kalesoner
Zielony
Gąsior
i być może Bless

Rozpiski i fluff doślemy jak się dowiemy czy zostają dla nas te same pkt i bonusy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

podział a królestwa miał chyba być robiony przez organizatorów uwzględniając armie i umiejętności graczy.
bo w ten sposób lepsi gracze zbiorą się w drużyny ze sobą.. i będą masakrowali pozostałych.. co zupełnie wypaczy kampanie.

pozdrawiam
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Jakoś nie widzę żeby w Symachii była choć 1 osoba z top 50 zeszłego sezonu chociażby, więc bez przesady. Ludzie mają Falka i Greena i jakoś nikt się nie burzy. Jakby się elfy nie rozbiły na dwa sojusze to bym nie musiał prosić chłopaków z klubu o zgłoszenie. Skład mamy mocny ale bez przesady. Uzasadnienie fluffowe też ładnie napiszę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

no właśnie że się burzą...
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Rozumiałbym oburzenie gdyby to naprawdę były jakieś uber składy. Zachodnie elfy dobrały się po koleżeńsku, więc my też chcemy, jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. :wink:
Myślę, że jakby Kultowcy wysłali zgłoszenie z 4 armiami do któregoś z królestw tak żeby pasowało flufem to by nie było problemu, żeby wystawili swój team.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Kalesoner pisze:Jeśli mój pomysł przejdzie, to proszę o dopisanie do listy Królestwa Symmachii:

Kalesoner
Zielony
Gąsior
i być może Bless

Rozpiski i fluff doślemy jak się dowiemy czy zostają dla nas te same pkt i bonusy.
to taka druzyne klubowa mozna zrobic?

moge zglosic gdzies ordin?

Kalesoner
Szczur Królów

A masz jakiś interes w tym żeby się czepiać, czy robisz to tylko dla sportu?
Nie uważam, żebyśmy mieli za mocną drużynę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

tu nie chodzi o to czy mocna czy nie tylko czy szukanie fluffu na sile zeby zagrac z kumplami z klubu nie pasuje do kampanii...

ja rozumiem, ze zalezy ci na punktach do ligi ale tu nie o to chodzi raczej...

Kalesoner
Szczur Królów

eee
Czepiasz się.
Czyli ja z Zielonym, który chyba był ostatnio na paradoxie przedostatni, z Gąsiorem i Blessem jesteśmy wg. Ciebie za mocni, ale już Green i Falko będą ok tak?
Czemu to Ty masz oceniać, który skład jest za mocny, a który nie?
Postaraj się być bardziej obiektywny i nie zarzucaj mi od razu nie wiadomo czego.
Chcę zagrać z kolegami z klubu, z ludźmi których znam, dostałem wstępna zgodę od Czarka. A nawet jakbyśmy ten turniej wygrali to co z tego? Tak bardzo Ci zależy na punktach do ligi, że innym ich żałujesz (wiem, że tak nie jest, ale to tylko przykład Twojej agresywnej retoryki)? Nie popadajmy w paranoję. Powtarzam, jakby elfy nie zostały rozbite na dwa, to bym się normalnie zgłosił. Zachodnie Elfy są razem na własne życzenie, czemu nie możemy być my? Chcesz grać z Ordinem to się zgłaszaj, Twoja sprawa, mi to nie przeszkadza byle bitwy były miłe.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ja się zgłaszam, chaos albo HE zależy czego będzie brakowało do królestwa które podpakowac - odciążyc :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

raczej uwazam, ze to kampania w, ktorej nie wynik lecz klimat sie mial liczyc.

Nagle sie okazuje, ze zielony (chyba, ze by nie gral vc podobnie jak gasiar) przechodzi z sojuszu undead do sojuszu, ktory jesli dobrze pamietam byl elfickim sojuszem :)

Kalesoner
Szczur Królów

Shino, gdybyśmy zostali rozdzieleni wg klimatu to i tak by nas wrzucili do jedno worka, bo wystawiamy 3x vc i tk, już jeden taki team był ostatnio. Wiec tutaj nie ma co szukać problemu.

EDIT
A o to żeby przejście zielonego i to, ze nagle na tych ziemiach są wampiry to już bym zadbał we flufie. Ale nie ma obowiązku żebyśmy grali na tych ziemiach, moga nas przenieść, ale chyba szybciej będzie jak machnę do tego fajną historię niż jakby mieli nową mapkę dla nas robić jak dla Zachodnich elfów.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, o 22:39 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

ODPOWIEDZ