grasz slannem z gwardia czy bez?4.burning head 1+1

na slanna najlepsze lory to wlasnie fire, death i imo life (komu tlumaczylem ten wie dlaczego tak uwazam

tak na prawde rownie slannowi diadem scial magie co brak wielu lore'ow...
Moderator: Gremlin
grasz slannem z gwardia czy bez?4.burning head 1+1
Kalesoner pisze:1. Można wyzwać na pojedynek, ale to się zwyczajnie nie opłaca, jako, że wszystkie modele w walce mogą bić po prieście, a w czelendżu tylko 1. Kiedy skink wyzwie na pojedynek czasami nawet lepiej odmówić, żeby więcej szeregowców mogło go klepać.
2. Wydaje mi się, że nie bo silnik jest wmontowany w stegadona a nie w priesta, ale nie jestem pewien w tej kwestii.
3. Można wyzwać, ale kto powiedział, że żaba musi przyjąć?
Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi w tym zdaniu.petronikus pisze:.
podobno w erracie do WE zaklecie treesining nie ma ogaraniczonego zasiegu to samo sie tyczy z wykorzystaniem tego zaklecia do ataku
własnie o to mi chodzilo -o zadawanie hitów z tego czaruKalesoner pisze:Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi w tym zdaniu.petronikus pisze:.
podobno w erracie do WE zaklecie treesining nie ma ogaraniczonego zasiegu to samo sie tyczy z wykorzystaniem tego zaklecia do ataku
Jest ograniczony zasięg czaru do 18 cali, jeśli chodzi o przesuwanie lasu. Jeśli chodzi o hity to nie ma ograniczonego zasięgu. Nie możesz rzucać tego czaru w walkę.