Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
Re: GraveDigger & Kacper [up 16.06.09]
wiocha bo wszyscy praktycznie tak samo wyglądają, wszyscy są w takich samych pozycjach i nie wygląda to ciekawie
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
Mają jednolite mundury i zachowują formację
Co kto lubi - mnie się bardzo podobają podobne figurki, w zbliżonych pozach, a nie banda szajbusów nie umiejących poruszać się w zwartej formacji.
Co kto lubi - mnie się bardzo podobają podobne figurki, w zbliżonych pozach, a nie banda szajbusów nie umiejących poruszać się w zwartej formacji.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szare czaszki mi się nie podobają, natomiast ta duża z rogami jest świetnie pomalowana. Ogólnie caly model trzyma bardzo wysoki poziom.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wypas, ale te małe czaszki mogłyby być tak pomalowane jak ta na podstawce.
ta duza czacha najlepsza ;p taka jak trzeba poprostu
caly model tez niczego sobie ale rogata czacha rulez
caly model tez niczego sobie ale rogata czacha rulez
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Praca świetna Tylko szare czaszki mi się nie podobają.
bardzo ładny model,
szkoda tylko ze ozdoby na tej rogatej czaszce wymykają się prawom grawitacji
szkoda tylko ze ozdoby na tej rogatej czaszce wymykają się prawom grawitacji
świetnie pomalowana figurka, nie ma do czego się przyczepić
najbardziej podoba mi się jego kosa
najbardziej podoba mi się jego kosa
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Mi się podoba
To kolejny Nurglowiec do malowanej przez was armii?
To kolejny Nurglowiec do malowanej przez was armii?
Wytrzeźwiałem to napisze komenta Chaosiaż mi sie bardzo podoba Dobór kolorów mi bardzo pasi (może tylko przydałoby się z 1 rozjaśnienie - patrz np: skóra konia) . Podstawka też fajna (pasuje) ,jedynie nad skałka bym popracował tzn. do tego co jest dał mocne rozjaśnienia do białego ,a na to sporo różnych glazów np: niebieski czy ciemne brązy oraz fiolety .Wyszła by taka kolorowa skałka która imho dobrze by pasowała do bajkowego malowania Niemniej podstawka fajna (klimatyczna i ten glut ).
No to teraz pytanka :
przepis na zieleń (zbroja i laga kosy -to te same kolory ? bo naprawde super a ten z lagi idealnie pasowalby na zielen do moich TK - jako dopełnienie red gora ).
p.s-Bardzo podoba mi się wasze malowanie (takie czyste i schludne) .
p.s2-jak jest podzielony ten model ? jeździec osobno czy ma nogi odlane z kuniem ?
pozdro and ciśnijcie dalej bo miło popatrzeć (szczególnie jak mnie mega leń ,jeżeli idzie o malowanie złapał ) może za dużo ...
No to teraz pytanka :
przepis na zieleń (zbroja i laga kosy -to te same kolory ? bo naprawde super a ten z lagi idealnie pasowalby na zielen do moich TK - jako dopełnienie red gora ).
p.s-Bardzo podoba mi się wasze malowanie (takie czyste i schludne) .
p.s2-jak jest podzielony ten model ? jeździec osobno czy ma nogi odlane z kuniem ?
pozdro and ciśnijcie dalej bo miło popatrzeć (szczególnie jak mnie mega leń ,jeżeli idzie o malowanie złapał ) może za dużo ...
Zieleń na kosie jest inna niz na zbroi. Kosa to mieszanka scorched brown i dark angela rozjasniana bialym a zbroja, o ile dobrze pamietam bo duzo mieszalem to jest camo green + snot green + scorched rozjasniany camo greenem a pozniej białym. A do figsy dokleja sie tylko racze z kosa i i raczke z wskazujacym palcem