Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Re: Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
W razie czego przyniosę swoich Orków by wesprzeć Ligę
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Uwaga uwaga!
Ogłoszenie:
Jeśli masz 15 mengili, lub 15 dark elfickich kuszników i możesz pożyczyć ich na turnieju potrzebującemu, to już dziś wyślij posta na forum BP o treści @Kubcio: pożycze Ci figsy! Do wygrania przepyszne zimne piwko!
A tak serio: może ktoś wziąć dla mnie na turniej 15 mengili lub kuszników DE, którzy by robili za mengili? ewentualnie shadów.
Ogłoszenie:
Jeśli masz 15 mengili, lub 15 dark elfickich kuszników i możesz pożyczyć ich na turnieju potrzebującemu, to już dziś wyślij posta na forum BP o treści @Kubcio: pożycze Ci figsy! Do wygrania przepyszne zimne piwko!
A tak serio: może ktoś wziąć dla mnie na turniej 15 mengili lub kuszników DE, którzy by robili za mengili? ewentualnie shadów.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Cyel pisze:W razie czego przyniosę swoich Orków by wesprzeć Ligę
Co byś nie przyniół - mogę tym zagrać.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jasiu, jesteś na liście w pierwszym poście, poza tym wysłałem Ci potwierdzenie na mail... coś słabo zorientowany jesteś
Wysłaliśmy, dostałem potwierdzenie na mail że wyniki doszły, ale jeszcze nie widzę, żeby wisiały z armiami na stronie. Ale nie ma problemu - przypomnę się im mailowo...Hej to jak z tymi wynikami za poprzedni turniej? Mieliście wysłać je jeszcze raz z armiami.
Moja galeria -> klik
Jasne, wciąż brakuje braczy. Przy 20graczach Lizardmeni doszliby do Symmachii, a DE poszłyby do Ligi Obrony Tuneli. Nowe Królestwo zostałoby zlikwidowane i będziemy mieć komplet 20 graczy
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Harry, to może mógłbyś mi pożyczyć 14 kuszników/shadów/korsarzy(lub mieszanke takowych) i 1 jakiegokolwiek sztandarowego na piechote?Harry101 pisze:Ja mam teraz w domu DE, więc jak ktoś chce zagrać w LON to zapraszam. Ewentualnie LON może się rozpaść i ja zagram owymi DE gdziekolwiek.
Ludzie ludziska, wysyłać zgłoszenia a nie pierdoły piszecie na forum czy można grać tym czy tamtym Miejsca dla konkretnych armii się znajdą, tylko muszę wiedzieć, czy można na was liczyć. Jeśli nie skompletujemy 24 graczy to faktycznie zrobimy 5 królestw i pojedziemy z tym co mamy. Slaanesh, Duke wysyłać zgłoszenia na mail !
Jeśli sytuacja będzie dramatyczna to chętnie Cię o coś takiego poprosimy, ale wszystko zależy od tego czy się te kilka osób jeszcze znajdzie do gry.Ja chetnie zagram DE, jezeli nie bedzie gdzie wpakowac mojego EW. . .
Moja galeria -> klik