widze ze w tym roku bedzie smiesznie4 karabiny pisze:Sorki. ale nie mogę się Marek powstrzymać odnośnie mistrzostw klubów.![]()
Jak widzicie kwestię transferów między klubami? Myślę, że trzeba poruszyć tę kwestię
DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
Re: DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
A po co? Nasze kluby nic nie mają wspólnego z klubami np piłkarskimi. Ani tu żadnych kontraktów, ani praw Bosmanna. 
Dzisiaj chcę grać w klubie A a za miesiąc w X. Moja sprawa i ewentualna radość / smutek kolegów. No, co najwyżej nie będą mnie chcieli potem z powrotem do klubu A.
jednak jeśli jestem graczem na liście w top 50 to raczej nikt mojej oferty wspólnej gry nie odrzuci.
Wg. mnie zbędna kwestia.
Oczywiście można się ze mną nie zgadzać
Dzisiaj chcę grać w klubie A a za miesiąc w X. Moja sprawa i ewentualna radość / smutek kolegów. No, co najwyżej nie będą mnie chcieli potem z powrotem do klubu A.
jednak jeśli jestem graczem na liście w top 50 to raczej nikt mojej oferty wspólnej gry nie odrzuci.
Wg. mnie zbędna kwestia.
Oczywiście można się ze mną nie zgadzać
- 4 karabiny
- Beast from the East
Otwieram licytację. Skrzynka wyborowej za Robsona w moim timie 
co jest nie tak z naszym klubem?Chory pisze:No właśnie.Poprosimy o definicję Ordinu.nalezaloby doprecyzowac pod tym katem definicje klubu![]()
jest juz od 5 lat jak nie wiecej i niedlugo (3 lipiec) wchodzimy na ll bo robimy 3ciego lokala
to juz z avatarem/snotem/inna nazwa wasza jest wiekszy problem bo co roku wystepujecie jako cos innego
No sory Shino...nasz klub nazywał sie przez pół roku inaczej w celach "Public Relations" a chyba Snot jest najstarszym klubem w Polsce choć nie jestem pewien jak tam Legion czy inne takie:) ale tak z 10/11 lat juz istnieje;) ja jestem w nim 7 lat
wiec sory;p
Earthshaker?Żaba pisze:najstarszy to jest klub na samogłoskę![]()
![]()
pzdr,
Ż.
Wszystko okay.Od 2 lat go nie bylo na mapie a teraz wraca wzmocniony.jest juz od 5 lat jak nie wiecej i niedlugo (3 lipiec) wchodzimy na ll bo robimy 3ciego lokalaco jest z nim nie tak?
Ordin to był Half,Marabut,Bless Crus i pan od HE.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, o 23:06 przez Chory, łącznie zmieniany 1 raz.
w ordinie bylem ja(ja zaczalem grac pozniej po prostu i stad nie bylem tam od zawszeOrdin to był Half,Marabut,Bless Crus i pan od HE.
w mordke jeszcze kilka osob z ordinu gra
zawsze bylWszystko okay.Od 2 lat go nie bylo na mapie a teraz wraca wzmocniony.
co cie nie zabije to wzmocniWszystko okay.Od 2 lat go nie bylo na mapie a teraz wraca wzmocniony.
żeby mieć większe szanse na wygraną