Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Re: Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Ty już masz królestwo swoje.
Zgłaszajta się ludzie.
A czemu kurde Kult nie jeździ na turnieje? Dawajcie jakiś konkretny skład chłopaki.
Zgłaszajta się ludzie.
A czemu kurde Kult nie jeździ na turnieje? Dawajcie jakiś konkretny skład chłopaki.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Hrabia Duuku pisze:to moze zrobmy tak
kalafior demony
manfred demony
kotlet woch
ja sie dolacze demonami
i bedzie kraina nemezisu
Ja jestem ZA.
chyba lepiej kraina nemezisu, niż jak będzie za mało osób..
Manfred by fluffa walnął
Niech się jakiś org wypowie i to ogarnie
wiem, że ostatnio Nemezisowi dobrze idzie organizacja turnieju, ale tak po chamsku się wtrącać w turniej kultu, to aż nieładnie
im szybciej tym lepiej, bo jutro piatek i już bedzie ciezko kogoś znaleźć do gry, czy ewentualnej pozyczki armii..
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Bardzo nieładnie chłopaki. Chcieliście zagrać razem, na co, wbrew pewnym przyjętym przez nas wcześniej zasadom, się zgodziliśmy a teraz taki numerek nam odwalacie. Fiu fiu. No nic chłopaki, życie. Następnym razem może dotrzecie ;]Z sojuszu Symmachia odpadają: Kal_Torak, Azalod i ja. Proszę o skreślenie nas z listy. Przepraszam, że tak późno informujemy o naszej rezygnacji ale niestety wcześniej nie można było.
A my mamy nauczkę na przyszłość...
Dobra, ogarniam składy. Updates coming soon.
Moja galeria -> klik
W sumie tezżjestem za krainą nemezisu, wolę żeby nas było więcej niż mniej.
Uwielbiam pisać oczywiste zdania.
Longcat is long.
A może na szybkiego zadzwonić do chłopaków z MSWIA, żeby podjechali zagrać? Ma ktoś numer do Śmiecha albo Morgana? Ktoś mi da na PM to jutro rano przekręcę.
Uwielbiam pisać oczywiste zdania.
Longcat is long.
A może na szybkiego zadzwonić do chłopaków z MSWIA, żeby podjechali zagrać? Ma ktoś numer do Śmiecha albo Morgana? Ktoś mi da na PM to jutro rano przekręcę.
Nie trzeba. Lista jest zamknięta i wygląda znośnie. Szóste królestwo z racji nagłej epidemii wśród populacji generalskiej naszego małego świata fantasy nie zostanie włączone do rozgrywek. Są małe roszady w składach, wszyscy zainteresowani zostaną o nich niezwłocznie poinformowani. Za wszelkie niedogodności bardzo przepraszamy. Chyba za bardzo wierzyliśmy w system który stworzyliśmy, a on nie do końca się sprawdził. Swoistego kopniaka w dupę dostaliśmy, wnioski zostały wyciągnięte. Ale teraz chłopaki i dziewczyny koncentrujemy się na tej edycji kampanii i kopaniu w dupę graczy przeciwnych królestw ;]
Macie krainę nemezisu. A teraz ogarnijcie chłopaków, niech przychodzą na turniej, bo na razie to zadecydowaliście za nich czy będą na turnieju ;]to moze zrobmy tak
kalafior demony
manfred demony
kotlet woch
ja sie dolacze demonami
i bedzie kraina nemezisu
Moja galeria -> klik
coś aktualny fluff teraz nie pasuje Lidze obrony tuneli bo tylko Eshin ma coś z tunelami u nas , i weź mojego Guo teraz przekonaj by ruszył palcem w waszej sprawie
ps. przez wyrzucenie mnie z królestwa chaosu zabraliście mi psa, czreq ty draniu
ps. przez wyrzucenie mnie z królestwa chaosu zabraliście mi psa, czreq ty draniu
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobra, nemezis dogadany.
Ewentualnie zamiast Kotleta zagra Dastor.
Ewentualnie zamiast Kotleta zagra Dastor.
Pozwolę sobie odpowiedzieć za orgów.
Bierzecie ziemie zachodnich elfów i robicie rozpy na 2100 BPR.
EDIT
Jednak na waszym miejscu zadzwoniłbym do czarka i zapytał czy jest miejsce bo przy takiej pogodzie paradox moze nie pomieścić tylu graczy.
Bierzecie ziemie zachodnich elfów i robicie rozpy na 2100 BPR.
EDIT
Jednak na waszym miejscu zadzwoniłbym do czarka i zapytał czy jest miejsce bo przy takiej pogodzie paradox moze nie pomieścić tylu graczy.
Heh, siedzi u mnie na chacie i se posty nabija spamer jeden ;]
Jest miejsce, chłopaki już to skonsultowali telefonicznie, nie ma żadnego problemu.
Za to poszukujemy jednego gracza do sojuszy podziemniaków, jeśli się nie znajdzie zagrają w nim orgowie
pozdr
Jest miejsce, chłopaki już to skonsultowali telefonicznie, nie ma żadnego problemu.
Za to poszukujemy jednego gracza do sojuszy podziemniaków, jeśli się nie znajdzie zagrają w nim orgowie
pozdr
Moja galeria -> klik
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
orgowie, już myślałem że ogry do kopalni wsadzicie
rozumiem, że na tym turze nie ma zakazu picia bro?
rozumiem, że na tym turze nie ma zakazu picia bro?
Sorki ale niestety mi coś wyskoczyło i nie pojawię się jutro
R.
R.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
no bez jaj