Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Re: Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Dobra czyli nasz tema wyglada tak :
Manfred - super war chief
Kalafior
Duke
Fischer DoW załatwione w ostaniej chwili ale taki mroczne i pasujące do nas
Manfred - super war chief
Kalafior
Duke
Fischer DoW załatwione w ostaniej chwili ale taki mroczne i pasujące do nas
Nie chodzi o ustawianie tylko o niepełne drużyny. Zamieszanie by było i tak, bo musi być komplet 4 graczy w królestwie czy to singiel czy nie.
Pytanie do orgów, czy przy wykradaniu przedmiotu z pierwszego scenariusza, można zamiast magicznego przedmiotu zabrać bohaterowi zwykłą tarczę, zbroję czy zwykła lancę zamiast przedmiotów magicznych? Jak nie przeczytam dziś to powiedzcie mi rano.
Pytanie do orgów, czy przy wykradaniu przedmiotu z pierwszego scenariusza, można zamiast magicznego przedmiotu zabrać bohaterowi zwykłą tarczę, zbroję czy zwykła lancę zamiast przedmiotów magicznych? Jak nie przeczytam dziś to powiedzcie mi rano.
+1Jasiuuu pisze:byłby singiel nie byłoby ustawiania
Tylko jak ich do tego zmusić? ;]Następnym razem trzeba zrobić tak, żeby każda osoba zanim się wycofa załatwiła za siebie zastępstwo.
Ad. Królestw, to jeśli nie będzie zastępstwa - biorę dogs of wary, więc z jednym miejscem nie ma problemu. A jeśli będą większe braki - no cóż. Jak powiedział Cyel - na niepełnych drużynach też się da grać. Ważne, żeby parzyście było.
to Fisher jak DoW to wchodzi za mnie do królestwa symanchi bo miałem grac kejosem i wszystko będzie się zgadzac wtedy
Jeśli Fish nie ma nic przeciwko, to tak byłoby najlepiej. Jasiuu bierze HE na zapchajdziurę, nie chcę go zmuszać, żeby grał czymś, czym nie lubi.
Moja galeria -> klik
Jak jest z odbieraniem magicznej zbroi i magicznej broni? Jeśli mam magiczną halabardę, to mam zwykłą halabardę czy nie mam nic? Jeśli mam magiczny heavy armour to mam heavy armour czy nie mam nic?
Jakoś ciężko sobie wyobrazić, żeby najpotężniejszy wojownik jeździł na bitwę bez zapasowej chociaż niemagicznej halabardy, czy nie zdarł heavy armoura z pierwszego z brzegu wojaka tuż przed bitwą.
o to chodziło?Obawiam się,że trzeba się będzie przesiąść na hand weapon i zaufać zwykłym elementom pancerza
Moja galeria -> klik
o toKalesoner pisze:
Mapka na początek drugiego roku kampanii (dla porównania)...
...oraz na zakończenie. Jak widać walki były zacięte ;P
Końcowa liczba zajętych prowincji (w nawiasie liczba kontrolowanych pól specjalnych)
Chaos 34 (4)
Sojusz Wolnych Ludzi 30 (2)
Symmachia 29 (2)
Utracone Przymierze 27 (1)
Zjednoczeni Po Śmierci 26 (3)
Liga Obrońców Tuneli 2 (0)
Nie wiem w czyje ręce w końcu trafiły poszczególne artefakty.
...oraz na zakończenie. Jak widać walki były zacięte ;P
Końcowa liczba zajętych prowincji (w nawiasie liczba kontrolowanych pól specjalnych)
Chaos 34 (4)
Sojusz Wolnych Ludzi 30 (2)
Symmachia 29 (2)
Utracone Przymierze 27 (1)
Zjednoczeni Po Śmierci 26 (3)
Liga Obrońców Tuneli 2 (0)
Nie wiem w czyje ręce w końcu trafiły poszczególne artefakty.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."