Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Re: Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
Liga Obrońców Tuneli pokazała klasę, jeszcze nie wymazaliście nas z mapy!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Tak...Possessed pisze:Liga Obrońców Tuneli pokazała klasę, ...
Pokazaliśmy im.... „Gdzie raki zimują...”
Dziękuję Cyelowi za Piękne i Waleczne Orki.
Biły sie dzielnie, VC- 6-14, Dwarfs - 9-11- - DE - 8-12.
Wszystko przegrały bo dowodził nimi jakiś przygłup, którego rozbolała głowa. Ponadto bolał go paluszek.
Teraz jego obfite kształty co jakiś czas wynurzają się z bulgocącego kotła, w którym chochlą mieszają gobliny.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Dzięki wszystkim za tura Wyszło fajnie. Co nie znaczy, że nie ma czego poprawiać, bo zdecydowanie parę spraw nie wyszło tak jak chcieliśmy a jeszcze kilka rzeczy strasznie zawaliłem. Ta spinka na składy tez była niepotrzebna. Odniosłem wrażenie, że przez atmosferę walki o "łatwe 100 pkt do ligi" nie wszyscy się dobrze bawili na tej kampanii. Ale nie pozostaje mi nic innego jak obiecać, że w następnej kampanii nikt już się o nic nie będzie spinać ;]
A właśnie - odnośnie następnej kampanii. Z Cyelem doszliśmy do wniosku, że robimy sobie przerwę. Szczególnie, że idą wakacje. Z resztą formuła kampanii już chyba trochę wszystkim spowszedniała, trzeba zrobić małą przerwę, żebyście nabrali ochoty do gry ;] Jeśli natomiast chodzi o zmiany organizacyjne to niezbędne jest wprowadzenie takich zmian:
- tajne dobieranie drużyn
- nie zgłaszanie do ligi/zgłaszanie jako single
I od razu się wszystkim będzie przyjemniej grało ;]
Pozdro
A właśnie - odnośnie następnej kampanii. Z Cyelem doszliśmy do wniosku, że robimy sobie przerwę. Szczególnie, że idą wakacje. Z resztą formuła kampanii już chyba trochę wszystkim spowszedniała, trzeba zrobić małą przerwę, żebyście nabrali ochoty do gry ;] Jeśli natomiast chodzi o zmiany organizacyjne to niezbędne jest wprowadzenie takich zmian:
- tajne dobieranie drużyn
- nie zgłaszanie do ligi/zgłaszanie jako single
I od razu się wszystkim będzie przyjemniej grało ;]
Pozdro
Moja galeria -> klik
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czy nie spakował ktoś moze przez przypadek małej templatki do stone throwera??
to moja bardzo prosze o oddanie
to moja bardzo prosze o oddanie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chłopaki, zgłosiliście do ligi??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole