Eshin na WD
Re: Eshin na WD
Czyżbyś podpuszczał go na Challenge'a?:-P
przecietna ta rozpa, kazdy bardziej ogarniety przeciwnik bedzie ci probowal robic paniki na klocku z assassinem, a jak sie uda to po zawodach, bo malo masz innych argumentow.
nie bede ci wklejal gotowej rozpy, bo wydaje mi sie ze wycisnalem z eshinu max mozliwosci - ale pomysl czym oprocz tele-assassina mozesz zagrozic przeciwnikowi, bo on sam bitwy nie wygra...
a wywalenie smoke bombow i PS-a i wstawienie 3-cich slavow to obowiazek
nie bede ci wklejal gotowej rozpy, bo wydaje mi sie ze wycisnalem z eshinu max mozliwosci - ale pomysl czym oprocz tele-assassina mozesz zagrozic przeciwnikowi, bo on sam bitwy nie wygra...
a wywalenie smoke bombow i PS-a i wstawienie 3-cich slavow to obowiazek
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Z rozpy moze tak ale to watpliwe, wynikow za to za bardzo nie widac bylo. Zmiejsz odzialy jezzow i wywal bombki z magow. Za to 3 slevy oraz do 29 clanraty zwieksz.Gobos pisze:
podpis nieregulaminowy - administracja
offtopujcie sobie dalej ale w plotach ...