Eshin na WD

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Re: Eshin na WD

Post autor: Pająk »

Czyżbyś podpuszczał go na Challenge'a?:-P

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

Post autor: rychu022 »

modle sie o to zeby nie trafic na thuriona, zeby na zadne demony na keeperze nie trafic :D

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

przecietna ta rozpa, kazdy bardziej ogarniety przeciwnik bedzie ci probowal robic paniki na klocku z assassinem, a jak sie uda to po zawodach, bo malo masz innych argumentow.

nie bede ci wklejal gotowej rozpy, bo wydaje mi sie ze wycisnalem z eshinu max mozliwosci - ale pomysl czym oprocz tele-assassina mozesz zagrozic przeciwnikowi, bo on sam bitwy nie wygra...

a wywalenie smoke bombow i PS-a i wstawienie 3-cich slavow to obowiazek :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Gobos pisze:
nie bede ci wklejal gotowej rozpy, bo wydaje mi sie ze wycisnalem z eshinu max mozliwosci - ale pomysl czym oprocz tele-assassina mozesz zagrozic przeciwnikowi, bo on sam bitwy nie wygra...
Z rozpy moze tak ale to watpliwe, wynikow za to za bardzo nie widac bylo. Zmiejsz odzialy jezzow i wywal bombki z magow. Za to 3 slevy oraz do 29 clanraty zwieksz.
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

offtopujcie sobie dalej ale w plotach ... :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Shyym
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Shyym »

poisoned ataki na TT daj - daje też magiczne, przydaje się na dużo różnych śmieci :)

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

Post autor: rychu022 »

Shyym pisze:poisoned ataki na TT daj - daje też magiczne, przydaje się na dużo różnych śmieci :)
Sa wliczone w punkty :wink:

ODPOWIEDZ