Jest to najmniej mozliwa opcja, ale jesli sie uda to prawdopodobnie bedzie to szok w stylu: Polska mistrzem swiata w PN.

A czy na prawdę ciebie tak boli kostka za CS, że nie możesz tam czegoś wcisnąć ??bigpasiak pisze:a czym sie kierowales obcinajac PoD i CS tak samo?
no i chyba zle mnie zrozumiales... nie mam zamiaru obcinac kazdego przedmiotu ale sesnownie i w miare sprawiedliwie...
mi sie np wydawalo ze tnie sie mocne przedmioty a Ty wlasnie podales przyklad bezsensownego ciecia... wlasnie CS zabierajacy kostke jest tu chyba wepchniety na sile bo mozna machnac wiecej niz raz TS...
A kto ci powiedział, że nie zjada ?? Jeśli generuje kość dispela, to będzie zjadać podobnie jak kowadło, czy Silnik.belfire zjada kostke dispela a casket juz dodatkowo DD nie zjada...
Mylisz się - realnie mają do wykorzystania pulę o 2 mniejszą, bo przecież te 2 kostki Powera które mają za armię, to przecież też się liczą. Użyć co prawda mogą tylko na dispel RiPów, ale fizycznie te 2 kostki mają.TK absolutnie nie sa znowu tymi ograniczeniami przyciete czy chocby ruszone...
Odpowiedź jest w regulaminie:nie dostalem tez odpowiedzi czy fell bats wskrzeszaja sie teraz d6?
Tak więc "kara" za recast, ale w zamian tak jak w podręczniku, FAQ itd. - D6.1. W związku z innym sposobem ograniczenia magii niektóre zapiski Balancing Patch do armi Daemons of Chaos i Vampire Counts tracą ważność. Są to następujące zapiski:
- Vanhal's Danse Macabre
- Fell Bats
- Master of the Black Arts
- Master of Sorcery
Plewna rozpaMalal pisze:Przy mojej rozpisce widnieje blad. Ktos moglby wyjasnic mi na czym ten blad polega?
Pzdr
To być może zostanie to zmienione - w wersji LS. Teraz już tego nie będę ruszać.Żaba pisze:@ Scimi w kwestii Casketa Pasiak ma rację pytając - Casket nie generuje DD ale powoduje -1 do casta
pzdr,
Ż.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI![]()
keine problem, tylko przypomnij mi o tym w sobotę wieczorem, to dam ciebie w niedzielę na końcu tabeli żeby nie zrobić komuś pauzyPierun pisze:Bym chciał wpaść na turniej jedynie w sobotę, niedziele opuszczając. Problem ?
Śledzę sobie dyskusją i po poscie Pasiaka mnie tknęło: tak patrzę, i przecież cascet działa oczko lepiej od corpsa z balefire. A w ograniczeniach go nie mabigpasiak pisze:no i takie naiwne pytanie...
dlaczemu Great Banner of Sundering nie zjada DD? slabszy od corpscarta?
Power vortex [ za darmo ] = Eye of the Horned Rat [ 1 PD ]
w sumie wiecej sie nie odezwe bo widze ze czesc przedmiotow jest cieta tak z zasady ze w innych armiach cos jest i glupio by bylo zeby te zostawic bez niczego...