Na czym gracie w WFB
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Na czym gracie w WFB
Chciałem pokazac mój stół do warhammera i zachęcic was do tego samego. Robcie foty i wklejajcie. Napiszcie też jak wam się podoba mój stół i co byście jeszcze do niego dodali.
no bardzo fajny stolik.... ja bym do niego nic nie dodawal juz bo bedzie za bardzo przepakowany.. chyba ze kosztem nowej rzeczy pujdzie jakas stara makieta... ale mnie sie taki podoba...
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
Jak dla mnie wypas i niczego bym już nie dodawał, chyba, że jeziorko na ten przykład.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Bardzo zacny stół!
przecież może sobie jedne makiety zdjąć a inne dodać, w czym problem?Ciozak95 pisze:no bardzo fajny stolik.... ja bym do niego nic nie dodawal juz bo bedzie za bardzo przepakowany.. chyba ze kosztem nowej rzeczy pujdzie jakas stara makieta... ale mnie sie taki podoba...
Ten budyń jak to nazwałeś to ma byc bagno. Moze nie wyglada to najbardziej realistycznie ale akurat taka mialem zywice.DawiZharr pisze:tereny naprawde świetne tylko jedno mnie zastanawia, a mianowicie co przedstawia ten budyń, w którym tonie beczka? ;p
Oczywiście nie trzeba grac z wszystkim na raz, chodzi mi o to czy przydałby sie jeszcze jakis rodzaj terenu do grania.Ciozak95 pisze:no bardzo fajny stolik.... ja bym do niego nic nie dodawal juz bo bedzie za bardzo przepakowany.. chyba ze kosztem nowej rzeczy pujdzie jakas stara makieta... ale mnie sie taki podoba...
Wszystko wykonałem sam tak więc jesli chodzi o koszta to tak:Qbas pisze:Z ciekawości ,ile w sumie kosztowało Cię zrobienie takiego stołu, jaki jest przedstawiony na zdjęciu?
płyta stolarska jakies 70-80 zl juz dokladnie nie pamietam.
mata GW jakies 70 zł
choinki 70-80 zł
trawka elektrostatyczna 24 zł zużyłem jakies pół paczki
jakis litr wikolu około 15 zł
szczypta green staffu do zrobienia grzybków
troszke posypek około 10 zł zmieszanych z pisakiem z plaży
styrodur na górki jakieś 15 zł
budynki zrobiłem sam wiec tylko koszt gipsu
i cała masa czasu
Rozgrywanie bitew na takim stole bezcenne
Ostatnio zmieniony 2 lip 2009, o 22:12 przez dargo000, łącznie zmieniany 1 raz.
Stolik na wypasie, 72x48 mam rozumieć?
Jak dokończę swój stół to zamieszcze też fotki, z tym, że mój tylko 48x48 bo większego nie miałbym gdzie trzymać...
Jak dokończę swój stół to zamieszcze też fotki, z tym, że mój tylko 48x48 bo większego nie miałbym gdzie trzymać...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Oczywiście 72x48, jako ze wszystko jest na płycie rozstawiam tylko na czas grania, innaczej tez bym mial za mało miejsca na tak makiete na stałe
To pomaluj to.
znaczy bagno
znaczy bagno
Chodzi właśnie o to, że mój też jest tylko na czas grania wystawiany i tylko 48x48 się mieści...wszystko jest na płycie rozstawiam tylko na czas grania, innaczej tez bym mial za mało miejsca na tak makiete na stałe
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
jeśli ten "budyń" ma przypominać bagno to proponowałbym go pomalować na jakiś ciemno zielony(jakiś dark angels green) kolor(albo chociaż pare washy z rozcieńczonej farby), polakierować błyszczącym lakierem i dodać jakieś rośliny na całej powierzchni tego bagna, jakieś krzaki itp
coś jak tutaj:
coś jak tutaj:
Dargo000 wykonuje je sam i do tego sprzedaje na necie, mam rację?thorgrim pisze:Budynki robiłeś na podstawie szablonów z neta czy to własny pomysł?
Można jego aukcje znaleźć na Allegro, sam oglądałem wiele z Twoich prac, jeśli tylko zacznę robić swój stół to chętnie coś zakupię, szczególnie przypadła mi do gustu altanka/kapliczka i domek. Naprawdę dobre prace.
Co racja to racjaRizzen pisze:Dargo000 wykonuje je sam i do tego sprzedaje na necie, mam rację?thorgrim pisze:Budynki robiłeś na podstawie szablonów z neta czy to własny pomysł?
Można jego aukcje znaleźć na Allegro, sam oglądałem wiele z Twoich prac, jeśli tylko zacznę robić swój stół to chętnie coś zakupię, szczególnie przypadła mi do gustu altanka/kapliczka i domek. Naprawdę dobre prace.