Na czym gracie w WFB

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
dargo000
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Na czym gracie w WFB

Post autor: dargo000 »

Chciałem pokazac mój stół do warhammera i zachęcic was do tego samego. Robcie foty i wklejajcie. Napiszcie też jak wam się podoba mój stół i co byście jeszcze do niego dodali.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

no bardzo fajny stolik.... :) ja bym do niego nic nie dodawal juz bo bedzie za bardzo przepakowany.. :mrgreen: chyba ze kosztem nowej rzeczy pujdzie jakas stara makieta... :roll: ale mnie sie taki podoba... =D>
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

jeszcze jak na tym rozstawicie fajnie pomalowane armie to kurde jest na co popatrzeć....
Super stół...graty

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Z ciekawości ,ile w sumie kosztowało Cię zrobienie takiego stołu, jaki jest przedstawiony na zdjęciu? :)
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Jak dla mnie wypas i niczego bym już nie dodawał, chyba, że jeziorko na ten przykład.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

nooo... elegancki stół i tereny... pozazdrościc... =D>
na takim stole gra się przyjemnie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Bardzo zacny stół!
Ciozak95 pisze:no bardzo fajny stolik.... :) ja bym do niego nic nie dodawal juz bo bedzie za bardzo przepakowany.. :mrgreen: chyba ze kosztem nowej rzeczy pujdzie jakas stara makieta... :roll: ale mnie sie taki podoba... =D>
przecież może sobie jedne makiety zdjąć a inne dodać, w czym problem?

Awatar użytkownika
DawiZharr
Chuck Norris

Post autor: DawiZharr »

tereny naprawde świetne tylko jedno mnie zastanawia, a mianowicie co przedstawia ten budyń, w którym tonie beczka? ;p

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

w pycioruche stolisko! Ja bym też nic nie dodawał ewentualnie jakieś inne rodzaje terenu dla urozmaicenia gry albo do konkretnych scenariuszy z oblężeniem np.
Gra na takim sole to musi być przyjemność. Sam chciałbym kiedyś coś takiego sobie zrobić.

Awatar użytkownika
dargo000
Kontakt:

DawiZharr pisze:tereny naprawde świetne tylko jedno mnie zastanawia, a mianowicie co przedstawia ten budyń, w którym tonie beczka? ;p
Ten budyń jak to nazwałeś to ma byc bagno. Moze nie wyglada to najbardziej realistycznie ale akurat taka mialem zywice.

Awatar użytkownika
dargo000
Kontakt:

Ciozak95 pisze:no bardzo fajny stolik.... :) ja bym do niego nic nie dodawal juz bo bedzie za bardzo przepakowany.. :mrgreen: chyba ze kosztem nowej rzeczy pujdzie jakas stara makieta... :roll: ale mnie sie taki podoba... =D>
Oczywiście nie trzeba grac z wszystkim na raz, chodzi mi o to czy przydałby sie jeszcze jakis rodzaj terenu do grania.

Awatar użytkownika
dargo000
Kontakt:

Qbas pisze:Z ciekawości ,ile w sumie kosztowało Cię zrobienie takiego stołu, jaki jest przedstawiony na zdjęciu? :)
Wszystko wykonałem sam tak więc jesli chodzi o koszta to tak:
płyta stolarska jakies 70-80 zl juz dokladnie nie pamietam.
mata GW jakies 70 zł
choinki 70-80 zł
trawka elektrostatyczna 24 zł zużyłem jakies pół paczki
jakis litr wikolu około 15 zł
szczypta green staffu do zrobienia grzybków
troszke posypek około 10 zł zmieszanych z pisakiem z plaży
styrodur na górki jakieś 15 zł
budynki zrobiłem sam wiec tylko koszt gipsu
i cała masa czasu

Rozgrywanie bitew na takim stole bezcenne :lol2:
Ostatnio zmieniony 2 lip 2009, o 22:12 przez dargo000, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Stolik na wypasie, 72x48 mam rozumieć?
Jak dokończę swój stół to zamieszcze też fotki, z tym, że mój tylko 48x48 bo większego nie miałbym gdzie trzymać... :D
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
dargo000
Kontakt:

Oczywiście 72x48, jako ze wszystko jest na płycie rozstawiam tylko na czas grania, innaczej tez bym mial za mało miejsca na tak makiete na stałe :(

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

To pomaluj to. :P
znaczy bagno

Awatar użytkownika
thorgrim
Wałkarz

Post autor: thorgrim »

Budynki robiłeś na podstawie szablonów z neta czy to własny pomysł?

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

wszystko jest na płycie rozstawiam tylko na czas grania, innaczej tez bym mial za mało miejsca na tak makiete na stałe
Chodzi właśnie o to, że mój też jest tylko na czas grania wystawiany i tylko 48x48 się mieści... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
DawiZharr
Chuck Norris

Post autor: DawiZharr »

jeśli ten "budyń" ma przypominać bagno to proponowałbym go pomalować na jakiś ciemno zielony(jakiś dark angels green) kolor(albo chociaż pare washy z rozcieńczonej farby), polakierować błyszczącym lakierem i dodać jakieś rośliny na całej powierzchni tego bagna, jakieś krzaki itp
coś jak tutaj:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rizzen

Post autor: Rizzen »

thorgrim pisze:Budynki robiłeś na podstawie szablonów z neta czy to własny pomysł?
Dargo000 wykonuje je sam i do tego sprzedaje na necie, mam rację? :)
Można jego aukcje znaleźć na Allegro, sam oglądałem wiele z Twoich prac, jeśli tylko zacznę robić swój stół to chętnie coś zakupię, szczególnie przypadła mi do gustu altanka/kapliczka i domek. Naprawdę dobre prace.

Awatar użytkownika
dargo000
Kontakt:

Rizzen pisze:
thorgrim pisze:Budynki robiłeś na podstawie szablonów z neta czy to własny pomysł?
Dargo000 wykonuje je sam i do tego sprzedaje na necie, mam rację? :)
Można jego aukcje znaleźć na Allegro, sam oglądałem wiele z Twoich prac, jeśli tylko zacznę robić swój stół to chętnie coś zakupię, szczególnie przypadła mi do gustu altanka/kapliczka i domek. Naprawdę dobre prace.
Co racja to racja :)

ODPOWIEDZ