Ja akurat pisze na swoją niekorzyśckurka_z_podworka pisze:heheh, lobby skaveńskie zawsze silne, zwarte i gotowe, jak by mało miało

Wystarczy ze zrozumieniem czytać
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Pewnie stąd, że lakoniczny zapis o tym, że Steam Tank jest maszyną to jeden wielki bubel i przy odrobinie ruleslawyeringu można na podstawie tego zapisu udowodnić prawie wszystko.Esco pisze:...Nie wiem skąd się wziął pomysł na połowę punktów za wklepanie połowy ran...
to moze inaczejEsco pisze:Wiem, autor AB do Imperium poleciał na łatwizne, nie zmienia to faktu, że na zagranicznych turniejach będzie trzeba skasować cały czołg żeby mieć punkty. A mi się ta zasada z połową punktów akurat bardzo podoba, z tym że jest wzięta jakby to powiedzieć.. z powietrza
Czołg ma załoganta. Z zasadą specjalną polegającą na chowaniu się do wnętrza czołgu na czas kombatu. Jeżeli na koniec bitwy stoi czołg, to znaczy że załogant też żyje...quas pisze:to moze inaczejEsco pisze:Wiem, autor AB do Imperium poleciał na łatwizne, nie zmienia to faktu, że na zagranicznych turniejach będzie trzeba skasować cały czołg żeby mieć punkty. A mi się ta zasada z połową punktów akurat bardzo podoba, z tym że jest wzięta jakby to powiedzieć.. z powietrza
skoro to warmachine-> to na koniec bitwy jak nie bedzie mial zalogi to mam za niego pkty?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.