Podoba mi sie efekt koncowy , wreszcie go skonczyles Jednak jedna rzecz rzuca mi sie w oczy i totalnie nie pasi mi... Mianowicie trzonek topora - przesadziles z iloscia bialego na tym zlotym nmmie , wyglada jakby na ten trzonek nawalal jakis reflektor , albo inne super mocne zrodlo swiatla... Natomiast ostrze wyszlo Ci fajnie...
Ale on chyba jeszcze nie jest skończony, prawda? Chodzi mi o łapska i okolice
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ze skonczony nie jest to przeciez widac... reka z toporem dopiero co GS potraktowana fajny model ale pod czaszka na trzonku to chyba musi cos swiecic nie? jakis bialy gem czy cus bo za bialo jest wg mnie oczywiscie...
Widze ,ze poprawiles trzonek , ale i tak mi sie on nie podoba :/ Reszta bardzo fajna !!! ( bardzo ladny nmm na ostrach topora) Dioramka tez fajna , choc moznaby jakies jeziorko lawy dodac na niej! Btw. czy ty masz jakas manie , ze do kazdej figsy zrobionej przez Ciebie robisz dioramke ??
fajne. efekt końcowy naprawde spoko.
Niby na dioramie pusto ale z drugiej strony co takiemu demonowi można tam wsadzić, żeby to było składne i jakoś dużo roboty nie wymagało. Rzeczke lawy? trochu banalne
A co do trzonka to moim zdaniem jest ok. trochę nietypowy może ale ciekawy...