Demon Prince(final update).
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Demon Prince(final update).
Postanowilem skonczyc tego sukinsyna:PGlownym problemem bylo dla mnie ostrze broni,ale jakos poszlo.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2007, o 17:06 przez Przemysław Szulc, łącznie zmieniany 1 raz.
Podoba mi sie efekt koncowy , wreszcie go skonczyles Jednak jedna rzecz rzuca mi sie w oczy i totalnie nie pasi mi... Mianowicie trzonek topora - przesadziles z iloscia bialego na tym zlotym nmmie , wyglada jakby na ten trzonek nawalal jakis reflektor , albo inne super mocne zrodlo swiatla... Natomiast ostrze wyszlo Ci fajnie...
popieram przedmowce ten zloty NMM ................
za to samo ostrze bardzo fajne (chyba najfajniejsze z calego figsa )
za to samo ostrze bardzo fajne (chyba najfajniejsze z calego figsa )
Ale on chyba jeszcze nie jest skończony, prawda? Chodzi mi o łapska i okolice
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ogólnie jest spoko , tylko właśnie to co przedmówcy piszą - ten trzonek .
-
- Chuck Norris
Ave
Mi się zdaje że na trzonku nie jest nmm tylko source light.
Mi się zdaje że na trzonku nie jest nmm tylko source light.
-
- Chuck Norris
Ave
Poczekajmy co powie autor... Może on wyjaśni co miał na myśli
Poczekajmy co powie autor... Może on wyjaśni co miał na myśli
Widze ,ze poprawiles trzonek , ale i tak mi sie on nie podoba :/ Reszta bardzo fajna !!! ( bardzo ladny nmm na ostrach topora) Dioramka tez fajna , choc moznaby jakies jeziorko lawy dodac na niej! Btw. czy ty masz jakas manie , ze do kazdej figsy zrobionej przez Ciebie robisz dioramke ??
fajne. efekt końcowy naprawde spoko.
Niby na dioramie pusto ale z drugiej strony co takiemu demonowi można tam wsadzić, żeby to było składne i jakoś dużo roboty nie wymagało. Rzeczke lawy? trochu banalne
A co do trzonka to moim zdaniem jest ok. trochę nietypowy może ale ciekawy...
Niby na dioramie pusto ale z drugiej strony co takiemu demonowi można tam wsadzić, żeby to było składne i jakoś dużo roboty nie wymagało. Rzeczke lawy? trochu banalne
A co do trzonka to moim zdaniem jest ok. trochę nietypowy może ale ciekawy...