Tattoo ...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Tattoo ...
Takie chciałem Za wszystkie 3 dałem 1050 zł.
Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
Osz, ostatnio jak byłem to widziałem go...!w Irish pubie przesiaduje często gostek z gwiazdą chaosu na ręku tylko dość niedbale zrobioną
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Oj tam czepiasz się podstawa to to że mi sie podobają. Co nie?Szaman pisze:coz... jak to mowia - jaka praca, taka placaG'N'R pisze:Takie chciałem Za wszystkie 3 dałem 1050 zł.
Może nie tyle co wygórowane wymagania ale inny zmysł do dziar
Czy ja wiem Te co masz można było zrobić 20 raz lepiej Nawet tak oklepany skorpion (ładna cieniowana praca z jakimś tłem czy dodatkiem np: krew na szczypcach itp.) wyglądałaby spoko
Ja bym na twoim miejscu poszedł do jakiegoś porządnego studia .Na bank da się z nim coś zrobić (szczególnie skorp ,bo tam chyba tylko kontur jest )
Ja bym na twoim miejscu poszedł do jakiegoś porządnego studia .Na bank da się z nim coś zrobić (szczególnie skorp ,bo tam chyba tylko kontur jest )
Piotr3K pisze:3 tygodnie to nie tak źle
Walnąłbym sobie pełnego sleeva. Ale po 18stce, będzie akurat zima to mniej kłopotu Tylko wybrać wzór w pół roku..
W 3city są jakieś dobre studia, czy lepiej jechać gdzieś dalej?
Ale jak to jest z pełnym rękawem? Przecież po wewnętrznej stronie ręki jest od razu żyła
Witam
Ja osobiście (razem z kilkoma znajomymi) polecam salon tatuażu na. ul. Świętojańskiej (na gdańskiej starówce) naprzeciwko wejścia do kościoła Św. Mikołaja
O, wyczaiłem, że można zrobić sobie niewidoczny tatuaż świecący w ultrafiolecie ;o Dobry wkręt. Wie ktoś może o takich tatuażach trochę więcej?
Kolorowy tatuaż sobie odkładam aż pojawi się dobry pomysł i przytyram. Póki co sobie walnę sentencję po łacinie, jeszcze tylko 19 czcionek do odrzucenia, hehe. O ile jakieś nowe mi się nie spodobają.
Kolorowy tatuaż sobie odkładam aż pojawi się dobry pomysł i przytyram. Póki co sobie walnę sentencję po łacinie, jeszcze tylko 19 czcionek do odrzucenia, hehe. O ile jakieś nowe mi się nie spodobają.
Nie polecamO, wyczaiłem, że można zrobić sobie niewidoczny tatuaż świecący w ultrafiolecie ;o Dobry wkręt. Wie ktoś może o takich tatuażach trochę więcej?
O ile mnie finansowo warunki nie zabiją to po wakacjach ...ja juz tylko czekam, az moj brat przyjedzie na przelomie lipca i sierpnia do Polski - i jedziemy dalej
Co o tym myślicie?
Albo na bicepsie/tricepsie w dwóch linijkach, albo na przedramieniu wzdłuż ciała.
Długo się zastanawiałem też nad tymi:
I jakby dalej się zastanawiam Chociaż ta ostatnia jakoś niezbyt mi do łaciny pasuje.
Czemu nie polecasz UV? (oczywiście powyższego tatuażu nie planuję robić w UV).
Albo na bicepsie/tricepsie w dwóch linijkach, albo na przedramieniu wzdłuż ciała.
Długo się zastanawiałem też nad tymi:
I jakby dalej się zastanawiam Chociaż ta ostatnia jakoś niezbyt mi do łaciny pasuje.
Czemu nie polecasz UV? (oczywiście powyższego tatuażu nie planuję robić w UV).
@Kacper: Jeśli sobie wytatuujesz, będziesz rzygał tym tekstem po dwóch, najdalej trzech latach. Znajoma tatuatorka wybiła mi z głowy tatuowanie sobie tekstu/sentencji właśnie tym argumentem i po dłuższym przemyśleniu byłem jej wdzięczny
@G'N'R: Slipknot wyszedł fajnie (ach, jaki oryginalny wzór, na pewno jesteś jedyną osobą na świecie z takim ), natomiast dwóch pozostałych -- z powodu ich marnej jakości -- pożałujesz wcześniej lub później. Dobrze że nadają się do poprawy, ale teraz, tak jak Szaman napisał, bida z nędzą (moim zdaniem).
Chciałem sobie 5 lat temu walnąć jeden tatuaż, bardzo fajny wzór znalazłem w sieci (w jakiejś dużej paczce wzorówna tatuaże z sieci ed2k), ale zgubiłem go byłem, a inne mi się nie podobają
@G'N'R: Slipknot wyszedł fajnie (ach, jaki oryginalny wzór, na pewno jesteś jedyną osobą na świecie z takim ), natomiast dwóch pozostałych -- z powodu ich marnej jakości -- pożałujesz wcześniej lub później. Dobrze że nadają się do poprawy, ale teraz, tak jak Szaman napisał, bida z nędzą (moim zdaniem).
Chciałem sobie 5 lat temu walnąć jeden tatuaż, bardzo fajny wzór znalazłem w sieci (w jakiejś dużej paczce wzorówna tatuaże z sieci ed2k), ale zgubiłem go byłem, a inne mi się nie podobają
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
no mi się wydaję że to może być bardzo życiowa scenka
http://www.youtube.com/watch?v=Rho0UfVb2DE
http://www.youtube.com/watch?v=Rho0UfVb2DE