HeheInferno pisze:Bialystok tym razem trfai bez przygód
MASTER BLASTER 2007 19-20 maja Gorzów Wlkp.
Osobiściw uważam że dwa z tych 3 co walnąłeś na gildii powinny być do zmiany
W przy ala minersach jest praę wad do uściślenia i chyba do powiększenia stawki punktowej do wyjścia. Z czempionem jest ok, a z 13 tak jakoś...nie wiem. Jest ok, ale jakoś dla mnie bez polotu hehe (bo ile tego niby będzie...)
krox z siłą 8 
Szmaja czy mnie ocyz bola , czy naprawde za zabicie oddzialu wykopujacego jest x10 pktow czyli w przypadku skinkow 60x10 = 600 ??
Jak tak to ten scenariusz jest imho z d... , bo nikt nie bedzie ryzykowal straty tak duzej ilosci pktow...
Jak tak to ten scenariusz jest imho z d... , bo nikt nie bedzie ryzykowal straty tak duzej ilosci pktow...
Ziemas kłania się czytanie ze zrozumieniem, jest napisane że:
"Jeżeli oddział nie wyjdzie na plansze do końca gry, przeciwnik otrzymuje "koszt jednostki"x10 punktów."
czyli za zabicie oddziału są normalne punkty
"Jeżeli oddział nie wyjdzie na plansze do końca gry, przeciwnik otrzymuje "koszt jednostki"x10 punktów."
czyli za zabicie oddziału są normalne punkty
Ostatnio mam jakas manie na wybiorcze czytanie 
Mam pytanie odnosnie tego scenariusza z czempionem
Czy jest on traktowany jak bohater (jezeli chodzi o sciaganie modeli np z ostrzalu tz mam oddzial 5 kolesi i czempion to jak mi wklepia 7 woundow to sciagam wszystkich czy zostaje czempion)?
Czy jest on traktowany jak bohater (jezeli chodzi o sciaganie modeli np z ostrzalu tz mam oddzial 5 kolesi i czempion to jak mi wklepia 7 woundow to sciagam wszystkich czy zostaje czempion)?
Kurde ale macie fajnie z tym czempionem
, Ja sie musze zadowolić clanratem z siłą 4 ;p
- swieta_barbara
- habydysz
Ja bede. Raczej na bank. Jak figsy ogarne ^^ Wyjatkowo biore irongutsow z championem. 5 a, s7. Nice, nice, I like. California, beautiful.
A ja biorę 2 latarkiWyjatkowo biore irongutsow z championem. 5 a, s7. Nice, nice,
Very nice
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 19:09 przez Młody, łącznie zmieniany 1 raz.