1 bitwa Darek Mastrowski(TK) 10:10
o dziwo jedna klopa i gigant oraz bez rydwanów lecz zamiast nich oddział szkieletów, rozpiska dosyć ciekawa, gigant ushabti hierofanta schowali sie przed moim ostrzałem, reszta parła dopóki organki nie zaszalały, dwie wykopywaczki zostały zniszczone lecz 3 dorwała jedną z moich katapult, następnie zbierając ołów z organek, w ostatniej rundzie wybucha kowadełko(wygrałem 11:9 ale zwałowałem przeciwnika(za co jeszcze raz przepraszam), więc ściągnęliśmy wynik do remisu )
2 Szymon Jasiński(dwarfes) 12:8
cóż tu dużo mówić, przeciwnik wziął zaczynanie ja wystawiłem wszystkie oddziały w liniach by zasłonić swoje katapulty i organki. W swojej turze się zwinąłem i prowadziliśmy ostrzał do siebie przez 6 tur, skonczyło by się remisem lecz przeciwnikowi wybuchło kowadło
3 Malin (demony) 10:10
nic dodać nic ująć
4 Bartek Białowąs (wariors of chaos) 15:5
Dosyć ciekawa bitewka wariorzy na smoku i magi(na szczęście mag nie wylosował gatewaya) z dużą ilością fastów oraz 2 hellkami, bitwa rozpoczeła sie od wymiany ognia miedzy helenkami a klopami, przeciwnik ukrył smoka za lasem, no cóż sobotnia impreze dała o sobie znac kiedy przeciwnik zapomniał iż posiadam rune of challange, cóż smok ochoczo poleciał do tyłu zatrzymując się nieopodal krawedzi stołu. A jak to jest ze smokami to wszyscy wiemy, że nie lubią się zbierać
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
5 Piszczałka (DE) 10:10
szybka bitewka, zaczałem. ustrzeliłem małego maga w oddziale BG z klopy i jednego bolca, przeciwnik schował się wszystkim łacznie ze smokiem za obeliskami, ustrzeliłem jeszcze oddział kuszników, w sumie się nie dziwie przeciwnikowi że nie wyleciał smokiem bo troche patelnia była na stole oprócz 2 z 3 obelisków po jego stronie wystawienia, moje straty wyniosły połowe oddziału slayerów ustrzelanych przez kuszników i drugiego bolca
JAk komuś imię lub nazwisko, bądź ksywke przekręciłem to sorki
Graty dla organizatorów za naprawde świetny turniej, dziękuje moim przeciwnikom za naprawde świetne bitewki i ogólnie pozdro dla wszystkich którzy przyjechali do wejherowa