Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marios
Mudżahedin

Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009

Post autor: Marios »

Dzięki chłopaki za fajny turniej.
Sympatycznie było poprzesuwać kwadraciki widzące na 90 stopni.

Co do samego turnieju, to szkoda tylko, że 2 razy trafiłem na kumpli z Inkwizytora z którymi zdaża mi się grywać i nie po to jechałem 400km by znowu z nimi zagrać jak mam ich pod nosem.

Kwaterki były ok. Wynik w mojej wcześniejszej ankiecie wyniósł 5 ;).

Z turnieju jestem zadowolony bo pojechałem z misją nawracania na jedyny słuszny system jakim jest czterdziestka i zyskałem sporo słuchaczy i followersów ;).
(oczywiście jedyną duszą, która mi się przeciwstawia to bless, ale i jego kiedyś zdobędę :twisted: :twisted: )
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Marios - Kapłan Okrąglaków :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Scimitar pisze:Marios - Kapłan Okrąglaków :D
Dajcie mu to do opisu - nie obrazi się. :)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

W końcu ktoś grał 4 razy z tą samą armią i wygrał browarki?
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Ja grałem z 3xVc ,DE i demonami wiec mało zabrakło :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

No to tak kruciutko :

Dzięi za turnije bardzo fajnie było . Fajna sprawa z tym ogniskiem takich zorganizowanych wspólnych imprez brakuje na innych masterach .

Co do bitew :
- Szwentas 1:19 HE . Za bardzo uwierzyłem w nieśmiertelność doombulla przez co głupio oddałem generała i wszytsko poszło sie .... :evil:
- Viatrof 3:17 DE . Wynik z góry przesądzony masa Shadów i mengili a u mnie masa miękkich minosków bez sejva kiedy screen sie skończył zaczeły sie dozynki .
- Kędzierson 8:12 HE Klimaciarz VS Klimaciarz HE na orłach brak DP - Wreszcie ktoś orginalny =D> . pod koniec bitwy malutki błąd w ustawieniu pułapeczki + 1 na nieposłuszeństwo herdu zepsuła wszystko . A miało być tak pięknie .
- Mike 18:2 VC Kompletnie nie zasłużone zwycięstwo . Mike posypał sie w przedostatniej turze . Jemu nie siadły kostki - mi siadły bardzo . Dzięki dla Malina za wytknięcie mi błędów i kilka dobrych rad oraz popdziękowania dla przeciwnika za anielską cierpliwość ... strasznie sie warzywiłem.
- Rafix WoCh 0:20 dużo śmieci i móje frenzy #-o z mojej strony totlanie głupia gra miękkim bsbkiem i za duza wiara w twardośc shagotta . Rafiksowi gatewaye siadały jak marzenie .

Dzięki dla ludzików z Krakowa za wspólną jazde samochodem "na popiełuszke" (bagarzniki są wygodne) i za akcje z wożonkiem po Wejherowie z blatem na dachu :twisted:

Wnioski na koniec - ponownie rzucam gre na khornie i wracam do gry na magii ... albo pamlauje sobie Bretke w końcu . Walizka mi sie spsowała i cza nareperować , tak czy siak na DMP mnie nie będzie :(
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

chcialbym jeszcze dodac, ze wbrew obawom niektorych forumowiczow, moim zdaniem brak oceny malowania sie sprawdzil. nie tylko nie widzialem smieciowych armii na turnieju, ale tez nie mozna powiedziec, ze zwyciezca kupil sobie kilka duzych punktow przewagi do koncowej klasyfikacji od malarza. bardzo dobre posuniecie :).

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

Ta i 77 miało 4 graczy i decydowały małe punkty a nie pomazanie żołnierzyków:twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Dibo pisze:tak czy siak na DMP mnie nie będzie :(
Nie rób jaj Dibo, prawdziwy władca mroku jeździ na DMP co roku!

Koszo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Koszo »

Dibo pisze:No to tak kruciutko :

Dzięki dla ludzików z Krakowa za wspólną jazde samochodem "na popiełuszke" (bagarzniki są wygodne)
Bardzo głupi i niesmaczny żart moim zdaniem...

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Koszo pisze:

Dzięki dla ludzików z Krakowa za wspólną jazde samochodem "na popiełuszke" (bagarzniki są wygodne)
na szczescie Twoje zdanie jest malo istotne.
zart przedni.
Gratulujacje wygranemu po stokroć

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Post autor: krecik_77 »

Koszo pisze:

No właśnie: nie wolno na tym forum źle mówić o JP II, B16, SS20 i ich wszystkich świętych, bo przyjdzie Wileki Krwiopijca i Was będzie w smole gotował! :lol2:

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

B16 to jakiś bombowiec? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

No dobra jak kogoś uraziłem to Przepraszam .... a wracając do meritum , widziałem przez moją przepastną szybke że chłopaki z Frontu Wschodniego kręcili nasz przejazd ... udostępnicie to jakoś ?
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

robilismy film na zamowienie, szczeze nei mam pojecia do kogo nalezala kamera, ale spytal bym sie raptora.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

tak, to było Raptora.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

krecik_77 pisze:
Koszo pisze:

No właśnie: nie wolno na tym forum źle mówić o JP II, B16, SS20 i ich wszystkich świętych, bo przyjdzie Wileki Krwiopijca i Was będzie w smole gotował! :lol2:
Zwłaszcza o mnie :mrgreen: Bo przyjdzie Wielki Sigmar i przywali swoim młotkiem :mrgreen:

No Dibo jedź na DMP [-o<
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Mobi
Mudżahedin

Post autor: Mobi »

Wielkie dzieki dla przeciwnikow za dobrze (bez stresowo) spedzony czas ;) (w skrocie: Sobieś 0-20, Kreol 11-9, Robson 10-10, DarkDruchii 10-10 i ... mial byc Manfred, ale musialem sie zwijac z turnieju... MANFRED TY PLEWO! dostales w zasadzie promocje i ja zjeb.... tak wiec w sumie 59pkt z bitew - teraz juz tylko trza Manfreda scisnac dla wlasnej przyjemnosci i sadysfakcja 100% :twisted: ;)
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

to nie ja to Falko :D
spoko na bitewke możemy isę ustawić jakoś ;)

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

heheh...filmik jest smiechowy...mam go na kompie...jutro sie postaram go wrzucić;]

ODPOWIEDZ