Nie tylko TwoimKoszo pisze:Bardzo głupi i niesmaczny żart moim zdaniem...Dibo pisze:No to tak kruciutko :
Dzięki dla ludzików z Krakowa za wspólną jazde samochodem "na popiełuszke" (bagarzniki są wygodne)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Nie tylko TwoimKoszo pisze:Bardzo głupi i niesmaczny żart moim zdaniem...Dibo pisze:No to tak kruciutko :
Dzięki dla ludzików z Krakowa za wspólną jazde samochodem "na popiełuszke" (bagarzniki są wygodne)
sława ma też swoje złe stronyShino pisze:.... i tak czesto ludzie do mnie przychodzili z pytaniami o zasady...
Ogolnie troche nie tak to wygladalo jak opisalesAndrzej pisze:Grałem z Piszczałką. Miał smoka, kocioł, caddego, assasina, 10 kuszników 3x5 harpi, DR, 16 korsarzy, 16 BG z ASF, hydre i 2 bolce. Zaczynałem, więc postanowiłem, że go wystrzelam, a to co dojdzie zjem smokiem i WL. Przez pierwsze trzy tury odważnie maszerował na mnie, podcas gdy ja wystrzelałem mu: 15 harpi, 5 DR, 2 bolce, 10 kuszników, 8 BG i 9 korsarzy. Kiedy w końcu do mnie doszedł, zaszarżował w klocek WL hydrą i smokiem. Pozabijał ich trochę, ałe oczywiście utknął. Ja miałem już na to przygotowanego smoka i DP z BSB z BB. Szarża w tył hydry smokiem, w bok smoka DP, w efekcie przegrywa o 10, niezdaje i zdobywam 1000 pkt. Niestety, potem zaczął farcić. Zaszarżowałem 5 DP w kocioł i po 2 turach nie miałem żadnego, z KB zabił mi lorda, a samotny Assasin zabił 12 WL.
17:3 dla mnie
kto cię dziecko drogie oszukał i jak ??Shino pisze:no i, ze zostalem bezczelnie oszuklany przez sedziow ale to inna sprawa
Scimitar pisze:....kto cię dziecko drogie oszukał i jak ??Shino pisze:no i, ze zostalem bezczelnie oszuklany przez sedziow ale to inna sprawa