Większość jest lepsza, pomijając różne komunizmy, narodowe socjalizmy i inne totalitarne wynalazki.Fanatyk pisze:Znajdź lepszy system.
Jakieś co najmniej 90% historii to monarchia, zawsze się sprawdzała i będzie się sprawdzać. Demokracja rozbłysnęła zupełnie jak komunizm i tak samo upadnie. W pewnym momencie nie było ciężko uwierzyć, że komunizm pochłonie cały świat i co z niego zostało? Kilka biednych, zadupnych państewek (ChRL nie liczę, bo już od dawna jest komunistyczna tylko z nazwy). Podobnie będzie z demokracją, która się po prostu nie sprawdza i do bólu osłabia państwo.
Demokracja to taki polityczny odpowiednik dostania oklepu od grupy dresiarzy pod blokiem - możesz sobie mieć rację, a ciemnota i tak wygra, bo zawsze jej więcej.
Obyś miał rację, zawsze to jakiś krok w stronę normalności. A ja pewny nie jestem, ale dopóki to są papierowe obiecanki to naprawdę szkoda mojego czasu, za dużo już tego było.Nie bądzicie tacy pewni. Ja sądze, że ten projekt ma sznase.
Zawsze mnie to bawi jak wszyscy chwalą PO za to, że coś tam obiecali albo wymyślili. Chwalmy jak zrobią