Nemezis - Kop da Vinci 25 Lipca Parówka
Re: Nemezis - Kop da Vinci 25 Lipca Parówka
Myśle że princa można dopuścić jako nieczarującego, chociaż ciebie to może i bym pokarał ;P
Mógłbyś dostać nawet od organizatorów clanraty:) Zależy w jakich ilościach i jeśli będę grał skavenami, to dostaniesz raczej nie pomalowane.
Jak wysyłacie zgłoszenie to sprawdźcie swoje ID. Nie chciałbym by np. 5 osób po turnieju czuło się poszkodowanych z powodu własnego błędu.
Jak wysyłacie zgłoszenie to sprawdźcie swoje ID. Nie chciałbym by np. 5 osób po turnieju czuło się poszkodowanych z powodu własnego błędu.
- swieta_barbara
- habydysz
Moglibyscie troche obnizyc wejsciowke - w sumie po 10 od osoby i tak Wam zwroci koszta.
Znaczy w zaleznosci ile osob przyjdzie.
Znaczy w zaleznosci ile osob przyjdzie.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
jeszcze nie wiem czy będę
jak mi ktoś pożyczy 5 konnych maruderów to szanse wzrosną
a tak naprawdę to nie chce się deklarować, wolę wpaść w ostatniej chwili i zrobić niespodziankę (tyn nie nosi blatw
)
jak mi ktoś pożyczy 5 konnych maruderów to szanse wzrosną
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
a tak naprawdę to nie chce się deklarować, wolę wpaść w ostatniej chwili i zrobić niespodziankę (tyn nie nosi blatw
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
chłpak 15 zł od osoby to standart na narbutta od dłuższego czasu, nie rozumiem waszych pytań tym bardziej że 350 to minimum które musimy wyłożyć, do tego ze 2 sby nie płacą prócz nas bo noszą blaty jakieś dyplomy naprawde nie zbijamy na tym kokosów, tym bardziej że musimy poświęcić całą sobotę przez którą moge zarbić sporo kasy ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)