Nemezis - Kop da Vinci 25 Lipca Parówka
Re: Nemezis - Kop da Vinci 25 Lipca Parówka
Myśle że princa można dopuścić jako nieczarującego, chociaż ciebie to może i bym pokarał ;P
Mógłbyś dostać nawet od organizatorów clanraty:) Zależy w jakich ilościach i jeśli będę grał skavenami, to dostaniesz raczej nie pomalowane.
Jak wysyłacie zgłoszenie to sprawdźcie swoje ID. Nie chciałbym by np. 5 osób po turnieju czuło się poszkodowanych z powodu własnego błędu.
Jak wysyłacie zgłoszenie to sprawdźcie swoje ID. Nie chciałbym by np. 5 osób po turnieju czuło się poszkodowanych z powodu własnego błędu.
- swieta_barbara
- habydysz
Moglibyscie troche obnizyc wejsciowke - w sumie po 10 od osoby i tak Wam zwroci koszta.
Znaczy w zaleznosci ile osob przyjdzie.
Znaczy w zaleznosci ile osob przyjdzie.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
jeszcze nie wiem czy będę
jak mi ktoś pożyczy 5 konnych maruderów to szanse wzrosną
a tak naprawdę to nie chce się deklarować, wolę wpaść w ostatniej chwili i zrobić niespodziankę (tyn nie nosi blatw )
jak mi ktoś pożyczy 5 konnych maruderów to szanse wzrosną
a tak naprawdę to nie chce się deklarować, wolę wpaść w ostatniej chwili i zrobić niespodziankę (tyn nie nosi blatw )
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
chłpak 15 zł od osoby to standart na narbutta od dłuższego czasu, nie rozumiem waszych pytań tym bardziej że 350 to minimum które musimy wyłożyć, do tego ze 2 sby nie płacą prócz nas bo noszą blaty jakieś dyplomy naprawde nie zbijamy na tym kokosów, tym bardziej że musimy poświęcić całą sobotę przez którą moge zarbić sporo kasy