Kurde wiedziałem...

Moderator: Yudokuno
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
2 czarodziejka?? Czy to znaczy że wystawiasz 1 czarodziejkę przeciw krasiom?? Mogę spytać po kiego??Eltharion pisze: Co do magi ... masz racje nie ma jej ale za to ma ,,miljon '' kostek rosproszenia
Więc granie na magi odpada (po za tym niezbyt stac mnie na 2 czarodzieja)
Raz wystawilem że by zobaczyc co sie stanieAndronicus pisze:
2 czarodziejka?? Czy to znaczy że wystawiasz 1 czarodziejkę przeciw krasiom?? Mogę spytać po kiego??
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Eltharion pisze:Raz wystawilem że by zobaczyc co sie stanie
8 to IMO trochę mało. Zbyt drogo płaci się za minimalną 6 żeby potem oszczędzać na troopsach. 10 to sensowne minimum. Ja na twoim miejscu brał bym 15. Figsów jak nie masz to z korsarzy nawet można zmajstrować.Eltharion pisze:MMM wystawie ale 8 bo tylko tyle mam shade