artykul dla totalnych laikow...
Tattoo ...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dobry artykuł dla tych którzy się nie znają. Teks ten jest pisany bardzo przystępnie jasno i co najważniejsze prawdziwie, jeżeli ktoś to przeczyta jest wstępnie w pełni poinformowany. Podoba mi się to
Podpinam się pod opinię Szamana. Widać że gość który to robił ma swój sty i wydaje mi się ze to raczej kwestia gustu Jedyne co mi się w oczy rzuca to nos, ale jeżeli Tobie się podoba to jest ok W sumie taki nietypowa i ciekawa ta dziarka
Mi się tak średnio podoba, bo miała być nieco inna postać, a gostek zaproponował mi tylko aby była zwrócona pod takim kątem jak ta. Zgodziłem się, no i wyszło, że z mojej postaci która oryginalnie chciałem wyszła zupełnie inna co nie do końca mi pasuje, ale może muszę się przyzwyczaić
Konwencja nieco komiksowa, lecz na pewno nie realistyczna ;p
Konwencja nieco komiksowa, lecz na pewno nie realistyczna ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Mnie się nawet podoba Ale miazga by była jakby ktoś go realistycznie zrobił (Tofi?)
no i stalo sie - noga zaczeta
w srode mina mi 2 tygodnie, skora jeszcze troche zlazi, wiec foty nie robilem. motyw jest skonczony, ale to dopiero poczatek calej lydki
niestety moj brat daleko, wiec udalem sie z tym do Igora z JuniorInk, ktorego oczywiscie polecam
w srode mina mi 2 tygodnie, skora jeszcze troche zlazi, wiec foty nie robilem. motyw jest skonczony, ale to dopiero poczatek calej lydki
niestety moj brat daleko, wiec udalem sie z tym do Igora z JuniorInk, ktorego oczywiscie polecam
"I fart in your general direction"
To i ja zrobię kamingałta.
Prezent od żony na 30 urodziny. Żona nie lubi tatuaży, sama nie chiałaby mieć, ale wiedziała, że mnie się marzył. No i wzór dobrała idealny (mam małą kolekcję obrazów i ikon św. Jerzego, która teraz jest kompletna tylko kiedy jestem w tym pokoju ).
(łańcuchy na focie nie moje )
Ze strony studia Alabama w Gliwicach.
Oryginał:
Prezent od żony na 30 urodziny. Żona nie lubi tatuaży, sama nie chiałaby mieć, ale wiedziała, że mnie się marzył. No i wzór dobrała idealny (mam małą kolekcję obrazów i ikon św. Jerzego, która teraz jest kompletna tylko kiedy jestem w tym pokoju ).
Oryginał:
najładnieszy z pokazanych tutaj. ogolnie baaaardzo mi sie podoba.KrzysiekW pisze:To i ja zrobię kamingałta.
Oryginał:
za to technicznie kuleje Zresztą prace w galerii studia tez ekhmm ...
przyjrzyj sie dobrze tatuazowi oraz rysunkowi - to troche jak z obrazkami "znajdz 10 roznic"Aldean pisze:mozesz rozwinąć dlaczego technicznie kuleje i to bardzo? taka wiedze przydalaby mi sie na przyszloscSzaman pisze:i to bardzo... a szkoda, bo rysunek bardzo fajnyszczurek pisze:za to technicznie kuleje
przede wszystkim kon nie trzyma zadnych proporcji - tylne nogi to zupelna porazka! brak cieniowania - dziara wyglada raczej jak rysunek komiksowy. calosc jest strasznie plaska.
to glowne zastrzezenia, ale dosc powazne...
"I fart in your general direction"