Skład na Euro

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Malal
Kretozord

Re: Skład na Euro

Post autor: Malal »

I jako jednyni z liczacych sie teamow mamy brettonie........ #-o
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Malal pisze:I jako jednyni z liczacych sie teamow mamy brettonie........ #-o
armie jakos dziwnie sie rozkladaja jest wspolny mianownik wszedzie... ale tak to:
NIEMCY:

WE
Empire
Demony
Lizaki
Skaven
HE
Dwarfy
DE
IMO armie mocno defensywne, moze to duzo mowic o rozmiarze terenow :mrgreen: , dziwne ze bez VC

WŁOCHY:

Demony
HE
Lizaki
Empire
TK
WoCh
DE
VC
IMO takie normalne

DANIA:

VC
Empire
Lizaki
Skaven
Demony
DE
WE
Dwarfy
IMO też takie normalne :P

NORWEGIA:

Demony
Empire
Lizaki
Skaven
WoCh
HE
TK
DE
IMO najmnocniejszy zestaw pod kątem samych armii

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jak widzę, za granicą standard DE to smok+kocioł. Trochę mnie to dziwi, bo w rozpach jest jedna-dwie jednostki które mogą efektywnie z kotła skorzystać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Mr. Hyde
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mr. Hyde »

Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

3 Teamy z tego co widziałem mają orki! W tym szwecja. Ostro.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Czy mag chaosu może mieć zwykłą tarczę ? Jeśli nie to u italiańców błąd w rozpie.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

karlee pisze:Czy mag chaosu może mieć zwykłą tarczę ? Jeśli nie to u italiańców błąd w rozpie.
to oznacza ze ma enchanted shield :) jest obowiazek pokazywania mundane odpowiednikow magicznych zbroi, np herald z 0+ ma 'Armour' to samo VC z flayed hauberk itp

pzdr

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Aj sii 8)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Saurus Scar Veteran
Shield, Great Weapon, Light Armour, Coldone
Sauri na co z gw?? :shock:
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Włosi mają najlepszy zestaw. Ciekawe czy ścigneli swoj zwycieski team z 2007r.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

delikatne wpadki niemców:
19* Longbeards @298
Standard Bearer
Veteran

Supreme Sorceress @ 410 Pts
General; Magic Level 4
Dark Pegasus

Dark Elf Assassin
2ndWeapon
Rending Star
Nawet czesi:
6 Cold One Knights; Standard; Musician; Dread Knight; Beastmaster's Scourge
Jankiel na zasady ETC to chyba najlepsze rozwiazanie
smok+caddy+bsb hag
2x cok
jakies cory
harpie
2xrbt
hydra

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Ziemko pisze:Jak sie ostatnio zastanawialem dlaczego Kielon jedzie He , a nie WE. WE ma bardzo duze ogranie , zawsze zajmowal nimii wysokie miejsca i poza tym jest to swietna armia na remisowanie , no ale nie musze przeciez wszystkiego rozumiec. Najwazniejsze , ze chlopaki wiedza ocb.
Masz trochę nieaktualne dane, ja się dziwię, że Ty się dziwisz. :wink:
Kielon WE nie grał na turnieju ani razu chyba od roku. A z HE złożonymi na format Euro grywał i nawet coś tam wygrał nimi w wawie.
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami :| czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem :P i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Na szczęście w tym roku mamy plan, że jakby Shinowi nie szło masakrowanie to przychodze i spuszczam wpierdol przeciwnikowi :-) Taki drobny bonus w tym roku wymyśliłem.
Dużo śmiesznych rozp jest. I czuję się noobsem jak zdecydowana wiekszosc lizakow ma 3 stedzie :D Wolnostojących slannów, 3 salki/razory i saurusy ze spearami :-)

pozdro

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Robson pisze:Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami :| czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem :P i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
Ty się nie śmiej, już Shino był tak zdołowany, że chciał ze mną po Draconie grać o miejsce TK w składzie na euro :D
Stwierdziłem, że nie ma co chłopakowi odbierać przyjemności, jeszcze niech w tym roku pojedzie. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Robson pisze:Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami :| czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem :P i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
ej ja mialem byc tym tajnym planem unii, ze jednak ten team possie a ty takie rzeczy wygadujesz :P

Awatar użytkownika
Mr. Hyde
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mr. Hyde »

Kalesoner pisze:
Ty się nie śmiej, już Shino był tak zdołowany, że chciał ze mną po Draconie grać o miejsce TK w składzie na euro :D
Stwierdziłem, że nie ma co chłopakowi odbierać przyjemności, jeszcze niech w tym roku pojedzie. :wink:

Chyba że ma na następny rok kilka asów w rękawie :)

Robson
Niszczyciel Światów

Cytuj:
Saurus Scar Veteran
Shield, Great Weapon, Light Armour, Coldone

Sauri na co z gw??
taki trick, żebyś myslał, że nie ma magicznej broni :)
tak samo jak flail i gw u shina na mummi, dzieki temu nie możesz być pewien jaką ma broń.
RIP

Awatar użytkownika
ismael
Wodzirej

Post autor: ismael »

Z perspektywy grającego Imperium, doceniam inwencję twórczą gracza Australijskiego :)

Awatar użytkownika
Siemek
Chuck Norris

Post autor: Siemek »

.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2009, o 22:39 przez Siemek, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ