Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na Euro
I jako jednyni z liczacych sie teamow mamy brettonie........
podpis nieregulaminowy - administracja
armie jakos dziwnie sie rozkladaja jest wspolny mianownik wszedzie... ale tak to:Malal pisze:I jako jednyni z liczacych sie teamow mamy brettonie........
NIEMCY:
WE
Empire
Demony
Lizaki
Skaven
HE
Dwarfy
DE
IMO armie mocno defensywne, moze to duzo mowic o rozmiarze terenow , dziwne ze bez VC
WŁOCHY:
Demony
HE
Lizaki
Empire
TK
WoCh
DE
VC
IMO takie normalne
DANIA:
VC
Empire
Lizaki
Skaven
Demony
DE
WE
Dwarfy
IMO też takie normalne
NORWEGIA:
Demony
Empire
Lizaki
Skaven
WoCh
HE
TK
DE
IMO najmnocniejszy zestaw pod kątem samych armii
Jak widzę, za granicą standard DE to smok+kocioł. Trochę mnie to dziwi, bo w rozpach jest jedna-dwie jednostki które mogą efektywnie z kotła skorzystać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
to oznacza ze ma enchanted shield jest obowiazek pokazywania mundane odpowiednikow magicznych zbroi, np herald z 0+ ma 'Armour' to samo VC z flayed hauberk itpkarlee pisze:Czy mag chaosu może mieć zwykłą tarczę ? Jeśli nie to u italiańców błąd w rozpie.
pzdr
Włosi mają najlepszy zestaw. Ciekawe czy ścigneli swoj zwycieski team z 2007r.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
delikatne wpadki niemców:
smok+caddy+bsb hag
2x cok
jakies cory
harpie
2xrbt
hydra
Nawet czesi:19* Longbeards @298
Standard Bearer
Veteran
Supreme Sorceress @ 410 Pts
General; Magic Level 4
Dark Pegasus
Dark Elf Assassin
2ndWeapon
Rending Star
Jankiel na zasady ETC to chyba najlepsze rozwiazanie6 Cold One Knights; Standard; Musician; Dread Knight; Beastmaster's Scourge
smok+caddy+bsb hag
2x cok
jakies cory
harpie
2xrbt
hydra
Masz trochę nieaktualne dane, ja się dziwię, że Ty się dziwisz.Ziemko pisze:Jak sie ostatnio zastanawialem dlaczego Kielon jedzie He , a nie WE. WE ma bardzo duze ogranie , zawsze zajmowal nimii wysokie miejsca i poza tym jest to swietna armia na remisowanie , no ale nie musze przeciez wszystkiego rozumiec. Najwazniejsze , ze chlopaki wiedza ocb.
Kielon WE nie grał na turnieju ani razu chyba od roku. A z HE złożonymi na format Euro grywał i nawet coś tam wygrał nimi w wawie.
Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Na szczęście w tym roku mamy plan, że jakby Shinowi nie szło masakrowanie to przychodze i spuszczam wpierdol przeciwnikowi Taki drobny bonus w tym roku wymyśliłem.
Dużo śmiesznych rozp jest. I czuję się noobsem jak zdecydowana wiekszosc lizakow ma 3 stedzie Wolnostojących slannów, 3 salki/razory i saurusy ze spearami
pozdro
Dużo śmiesznych rozp jest. I czuję się noobsem jak zdecydowana wiekszosc lizakow ma 3 stedzie Wolnostojących slannów, 3 salki/razory i saurusy ze spearami
pozdro
Ty się nie śmiej, już Shino był tak zdołowany, że chciał ze mną po Draconie grać o miejsce TK w składzie na euroRobson pisze:Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
Stwierdziłem, że nie ma co chłopakowi odbierać przyjemności, jeszcze niech w tym roku pojedzie.
ej ja mialem byc tym tajnym planem unii, ze jednak ten team possie a ty takie rzeczy wygadujeszRobson pisze:Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
Kalesoner pisze:Ty się nie śmiej, już Shino był tak zdołowany, że chciał ze mną po Draconie grać o miejsce TK w składzie na euroRobson pisze:Ja sie dziwie ze shino jedzie, zadnych sukcesow i jeszcze denerwuje wszytskich na forum swoimi postami czyli bedzie psul atmosfere tak jak ja z malalem i darkiem, moze wezmiecie kalesonera, przecież prawie wygrał mastera, czyli jest na fali wznoszącej. Shinux jest przereklamowanym bejem i wałuje na zasadach, narobi obciachu i bedzie zgarniał maski jak rok temu.
Stwierdziłem, że nie ma co chłopakowi odbierać przyjemności, jeszcze niech w tym roku pojedzie.
Chyba że ma na następny rok kilka asów w rękawie
taki trick, żebyś myslał, że nie ma magicznej broniCytuj:
Saurus Scar Veteran
Shield, Great Weapon, Light Armour, Coldone
Sauri na co z gw??
tak samo jak flail i gw u shina na mummi, dzieki temu nie możesz być pewien jaką ma broń.
RIP