klub piłkarski :D
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: klub piłkarski :D
Liverpool Football Club
You'll Never Walk Alone !!
You'll Never Walk Alone !!
Legia Warszawa nasza Duma i Sława L .
A z zagranicznych to Manchester United .
A z zagranicznych to Manchester United .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
ja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila... to tak jak przegrac w WFB z nie wiem... BelgiąChory pisze:Nikt nie jest za Wisłą?
W sumie dzisiaj bym się nie wychylał jakbym jej kibicował.
no no... Wisła też tak myślała...thurion pisze:ja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila... to tak jak przegrac w WFB z nie wiem... BelgiąChory pisze:Nikt nie jest za Wisłą?
W sumie dzisiaj bym się nie wychylał jakbym jej kibicował.
http://www.youtube.com/watch?v=8tL1RE0Mc20Fanatyk pisze:Polonia Warszawa.
Wisła to porażka.
Tylko Legia Warszawa.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Turion nie kracz bo w tym roku może byc różnieja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila... to tak jak przegrac w WFB z nie wiem... Belgią
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Levad ... caid=186e7
masakra !
Lechia by ich zdemolowala 4-0...
a to co zrobil Pawełek... Boruc style deluxe
masakra !
Lechia by ich zdemolowala 4-0...
a to co zrobil Pawełek... Boruc style deluxe
Jest drugie dno tej wypowiedzi Łukasz, mianowicie pedał z Myślenic. Nawet w Kazachstanie obcokrajowców zbiera się w sród tych, którzy życzą sobie 200-500 tyś. Euro.thurion pisze: ja wlasnie chcialem napisac ze od dzisiaj juz jej nie kibicuje, ile kurwa można robic z siebie debila
Wisła zapłaciła za Krima około 200 tyś Euro, resztę chce za darmo.
Inne kluby z Estoni, Litwy, Kazachstanu zaczynają płacić piłkarzom duże sumy.
Nie oszukujmy się, to, że jesteśmy w Polsce, nie oznacza, że wygramy z Estonią. Wygra ten, kto więcej zainwestuje. A w tej kwestii jesteśmy biedakami. Z takimi mocarzami kapitału jak Cupiał, to można w piłkę wodną grać. Najwyżej. Zwalniać Skorżę po tym jak nie dostał kasy na normalne transfery. Bezcenne. Polacy to debile. Niestety.
GÓRNIK ZABRZE,
- czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie
- czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
kibicuje wiceliderowi Ekstraklasy
4 kolejki i po karze, co teraz wymysli PZPN?
4 kolejki i po karze, co teraz wymysli PZPN?