Gienio z gazowni

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Gienio z gazowni

Post autor: Malin »

W ramach przerwy od malowania squigów i innych dziwnych rzeczy, na blacie wylądował ten mag:

Obrazek

Pozdrawiam
Malin

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

ha! A jednak z tej bardzo słabej figurki da się coś zrobić, bardzo dobry pomysł rispekta i szakunec.
Ale przyczepić się do czegoś zawsze trzeba, twarz taka niewyraźna jest, no i ogólnie skóra i włosy mogły by być trochę bardziej niestandardowe jak dla takiego płonącego gościa
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

... eee... ladny lodowy? mag? kislevita zdaje sie czy cus?
model pomalowany fajnie [stonowany] bo sam model jakos srednio mi lezy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Rękojeść miecza (jej zwieńczenie) i czaszka chyba tak samo malowane... :) Poza tym super model, świetne wykonanie :) Bardzo ładna praca, niebieski kolor jest tu dominującym i łapie oko oglądającego. Skóra świetna, włosy wściekłe :twisted: Jedynie tył płaszcza i ten biały pasek zupełnie odstają poziomem wykonania od reszty figurki... czemu tak? :roll: ... hmm... NMM na mieczu jest bardzo dobry, ładne ostrze. Ogólnie, bardzo ekspresyjne malowanie!

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

o szit - ja myslelem, ze ta figurka jest o kant pupki rostrzasc, a tu takie cudenko.
figurka w skali 1-10 = 3
malowanie 1-10 = 9
figurka po pomalowaniu 8 z kawalkiem
brawo, Malin

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

OMG ! Jestem pod wielkim wrażeniem, najgorsza figsa wydana przez GW od dłuższego czasu (mimo wszystko), a Ty nie dość, że ja uratowałeś to jeszcze zrobiłeś całkiem ładny model, i to wszystko przez dobór kolorów. Pal licho niedoróbki, płomienie i miecz zwracają na siebie cała uwagę. SZAKUNEC !

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

OK, przyznaję - w niebieskich tonacjach nie wygląda tak tragicznie, jak w eavymetalowych pomarańczach. Mówiąc krótko, malowaniem wyciągnąłeś z tej figurki 200% - szacun :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Jej.. ale dziwna figurka :P
Ale pomalowana super (według mnie)

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Malin to Ty jeszcze malujesz? ;) Jakoś tak cicho było... Jakby MANTRA miała urlop :)

Nic nowego nie napiszę jak poprzednicy ;)
Bardzo fajowy dobór kolorków - super płomienie i mieczyk, twarz gorsza, ale nie umniejsza to odbioru figurki... I ta podsatawka... Mogła być inna bo znowu ten oklepany korek ;)
Reasumując naprawdę mi się podoba. Brawo 8)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Z twarzy zupełnie jak mój wujek ;)
Bardzo ładne malowanie. Figurka jest żałośnie śmieszna, ale malowanie ją uratowało.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

widac ze z gazowni jak na ta figurke to wyglonda naprawde swietnie

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ryu pisze:Malin to Ty jeszcze malujesz? ;) Jakoś tak cicho było... Jakby MANTRA miała urlop :)

Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych ;)

Co do figsy to jest ona taka jak pisalem Ci na gg - czyli w pyte ;)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Dolaczam sie do poprzednich opinii - figsa dno, malowanie wpizdeczke, ziom. Szacun normalnie :D

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

Malin nie widzialem tego figsa w realu ale czy naprawde ma on tak zjebany ryj ze szok ?? patrzac to sie nie wysililes ;) albo tak cienka rzezba ze inaczej sie nie dalo (nie wiem bo nie widzialem tego wizarda). Bardzo fajne plomyki widac bardzo efekciarskie i to wlasnie one razem z mieczem odciagaja uwage od tej niefortunnej twarzy i ogolem slabej modelowo figsy :D. koljna rzecza ktora nie jest w moim stylu tota czacha moglaby byc torche jasniejsza w niektorych miejscach ale moze to jest tylko takie moje zboczenie ;) bo technicznie fajnie zrobiona tylkote kolorki takie nie fajne. Tak mnie zastanawia ten miecz jakich mieszanek uzyles bo efekt bardzo ladny. Acha dobrze ze z tylu jest ta grzywa bo w sumie torche tam plaszczowych powierzchni jest i mogles bardziej zaszalec ;). Ale pewnie i tak duzo czasu mu nie poswiecales wiec to chyba wszystko tlumaczy dlaczego nie zaszalales w tejczesci figsy :D. Przychylam sie do komentow ze ze slabej figsy modelowo wyciagnales bardzo porzadny model pozdro

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Figs koszmarny ale dales rade :D
Fajne plomienie i ostrze miecza :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ziemko pisze:Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych ;)
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi ;)
A leprechaunowy duet szyderców został już skarcony, także nie bójcie się :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Tomash pisze:
Ziemko pisze:Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych ;)
ja bym predzej powiedzial ze dlubia zamowienia niz ze maja urlop ;) a zamowien sie raczej po forach nie wstawia... wiem bo moj malarz ma termin na malowanie dopiero gdzies w polowie maja :roll: :P :P

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

thurion pisze:
Tomash pisze:
ja bym predzej powiedzial ze dlubia zamowienia niz ze maja urlop ;) a zamowien sie raczej po forach nie wstawia... wiem bo moj malarz ma termin na malowanie dopiero gdzies w polowie maja :roll: :P :P
Nalejcie mu wódki bo dobrze gada :D

@Tomash - Bretką nie gram, więc cnotliwy nie jestem :lol:

@dead - ten mag nie zapłacił twarzowego przed wejściem do formy odlewniczej :wink:

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

Juz wiem w takim razie dlaczego jest on "limitowany" ;) poniewaz takich gniotliwych figsow nie powinno sie rozpowrzechniac w zbyt duzej ilosci egzemplazy ;)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Szacuken!!

A tak w ogóle to model z dupci jest.Malowanie fajne ale skóra jakas taka dziwna.

ODPOWIEDZ