Gienio z gazowni
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gienio z gazowni
W ramach przerwy od malowania squigów i innych dziwnych rzeczy, na blacie wylądował ten mag:
Pozdrawiam
Malin
Pozdrawiam
Malin
-
- Kretozord
ha! A jednak z tej bardzo słabej figurki da się coś zrobić, bardzo dobry pomysł rispekta i szakunec.
Ale przyczepić się do czegoś zawsze trzeba, twarz taka niewyraźna jest, no i ogólnie skóra i włosy mogły by być trochę bardziej niestandardowe jak dla takiego płonącego gościa
Ale przyczepić się do czegoś zawsze trzeba, twarz taka niewyraźna jest, no i ogólnie skóra i włosy mogły by być trochę bardziej niestandardowe jak dla takiego płonącego gościa
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
... eee... ladny lodowy? mag? kislevita zdaje sie czy cus?
model pomalowany fajnie [stonowany] bo sam model jakos srednio mi lezy...
model pomalowany fajnie [stonowany] bo sam model jakos srednio mi lezy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Rękojeść miecza (jej zwieńczenie) i czaszka chyba tak samo malowane... Poza tym super model, świetne wykonanie Bardzo ładna praca, niebieski kolor jest tu dominującym i łapie oko oglądającego. Skóra świetna, włosy wściekłe Jedynie tył płaszcza i ten biały pasek zupełnie odstają poziomem wykonania od reszty figurki... czemu tak? ... hmm... NMM na mieczu jest bardzo dobry, ładne ostrze. Ogólnie, bardzo ekspresyjne malowanie!
OMG ! Jestem pod wielkim wrażeniem, najgorsza figsa wydana przez GW od dłuższego czasu (mimo wszystko), a Ty nie dość, że ja uratowałeś to jeszcze zrobiłeś całkiem ładny model, i to wszystko przez dobór kolorów. Pal licho niedoróbki, płomienie i miecz zwracają na siebie cała uwagę. SZAKUNEC !
OK, przyznaję - w niebieskich tonacjach nie wygląda tak tragicznie, jak w eavymetalowych pomarańczach. Mówiąc krótko, malowaniem wyciągnąłeś z tej figurki 200% - szacun
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jej.. ale dziwna figurka
Ale pomalowana super (według mnie)
Ale pomalowana super (według mnie)
Malin to Ty jeszcze malujesz? Jakoś tak cicho było... Jakby MANTRA miała urlop
Nic nowego nie napiszę jak poprzednicy
Bardzo fajowy dobór kolorków - super płomienie i mieczyk, twarz gorsza, ale nie umniejsza to odbioru figurki... I ta podsatawka... Mogła być inna bo znowu ten oklepany korek
Reasumując naprawdę mi się podoba. Brawo
Nic nowego nie napiszę jak poprzednicy
Bardzo fajowy dobór kolorków - super płomienie i mieczyk, twarz gorsza, ale nie umniejsza to odbioru figurki... I ta podsatawka... Mogła być inna bo znowu ten oklepany korek
Reasumując naprawdę mi się podoba. Brawo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
widac ze z gazowni jak na ta figurke to wyglonda naprawde swietnie
Ryu pisze:Malin to Ty jeszcze malujesz? Jakoś tak cicho było... Jakby MANTRA miała urlop
Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych
Co do figsy to jest ona taka jak pisalem Ci na gg - czyli w pyte
Malin nie widzialem tego figsa w realu ale czy naprawde ma on tak zjebany ryj ze szok ?? patrzac to sie nie wysililes albo tak cienka rzezba ze inaczej sie nie dalo (nie wiem bo nie widzialem tego wizarda). Bardzo fajne plomyki widac bardzo efekciarskie i to wlasnie one razem z mieczem odciagaja uwage od tej niefortunnej twarzy i ogolem slabej modelowo figsy . koljna rzecza ktora nie jest w moim stylu tota czacha moglaby byc torche jasniejsza w niektorych miejscach ale moze to jest tylko takie moje zboczenie bo technicznie fajnie zrobiona tylkote kolorki takie nie fajne. Tak mnie zastanawia ten miecz jakich mieszanek uzyles bo efekt bardzo ladny. Acha dobrze ze z tylu jest ta grzywa bo w sumie torche tam plaszczowych powierzchni jest i mogles bardziej zaszalec . Ale pewnie i tak duzo czasu mu nie poswiecales wiec to chyba wszystko tlumaczy dlaczego nie zaszalales w tejczesci figsy . Przychylam sie do komentow ze ze slabej figsy modelowo wyciagnales bardzo porzadny model pozdro
Figs koszmarny ale dales rade
Fajne plomienie i ostrze miecza
Fajne plomienie i ostrze miecza
Prawdziwa cnota krytyk się nie boiZiemko pisze:Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych
A leprechaunowy duet szyderców został już skarcony, także nie bójcie się
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
ja bym predzej powiedzial ze dlubia zamowienia niz ze maja urlop a zamowien sie raczej po forach nie wstawia... wiem bo moj malarz ma termin na malowanie dopiero gdzies w polowie majaTomash pisze:Prawdziwa cnota krytyk się nie boiZiemko pisze:Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych
Nalejcie mu wódki bo dobrze gadathurion pisze:ja bym predzej powiedzial ze dlubia zamowienia niz ze maja urlop a zamowien sie raczej po forach nie wstawia... wiem bo moj malarz ma termin na malowanie dopiero gdzies w polowie majaTomash pisze:Prawdziwa cnota krytyk się nie boiZiemko pisze:Mantra nie ma urlopu , tylko po prostu kilku mantrowcow zaczely wkurzac komentarze niektorych
@Tomash - Bretką nie gram, więc cnotliwy nie jestem
@dead - ten mag nie zapłacił twarzowego przed wejściem do formy odlewniczej
Juz wiem w takim razie dlaczego jest on "limitowany" poniewaz takich gniotliwych figsow nie powinno sie rozpowrzechniac w zbyt duzej ilosci egzemplazy